Från föreläsningen i lördags

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Föreläsningen i lördags gick jättebra och jag var inte ett dug nervös, det var verkligen bara kul! Tricket för att lyckas känna sig bekväm inför en massa människor är att vara väl påläst och att man faktiskt brinner för det man föreläser om.

.

.

Bilderna på mig är från början av föreläsningen där jag presenterar mig och berättar lite om mig själv, hur vi bor, hur min verksamhet ser ut och så. Kanske tycker ni att det verkar konstigt att visa bilder från sitt hem när man ska föreläsa, men jag gör det för att jag vet att många (kanske alla) som sitter där och lyssnar undrar över hur jag bor och hur det ser ut hemma hos mig. Om det var något annat än inredning jag föreläste om, ja då skulle det förstås vara konstigt att visa sitt hem, men i det här sammanhanget tycker jag att det känns relevant.

.

.

.

.

Utbildningslokalen där jag föreläste ligger på Strandvägen, granne med hotell Diplomat. Byggnaden är mycket vacker, titta bara på de majestätiska grindarna som leder in till gården. Trapphuset med den gamla hissen är helt magiskt, men det missade jag förstås att fota…

.

.

.

.

Den här gången hade jag bestämt mig för att jag skulle ta lite bilder under dagen, men missade det som sagt… Kursledaren tog några bilder på mig, och så på några av kursdeltagarna när vi tog en paus för fika, men det var allt som blev under hela eftermiddagen, haha!

.

.

.

.

Har alltid ett sådant sjå att bestämma mig för vad jag ska ha på mig när jag ska föreläsa, känns viktigt för mig att vara bekväm. Den här gången blev det klassiskt med kavaj, kostymbyxor och benvit sidentopp.

.

.

.

.

Kort figursydd kavaj från Bubbleroom här

Kostymbyxor här

Loafers från Flattered här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: