Inflyttningspartaj med stjärnglans

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Halloj

.

.

Minns ni att jag vaknade med migrän i onsdags morse? Grym migrän! För den som undrar kan jag meddela att efter det sjujäkla inflyttningspartajet på Comfort Hotel samma kväll permanentades det tillståndet, mer eller mindre, och släppte inte greppet om mitt huvud förrän på förmiddagen idag… Jag var helt däckad under hela gårdagen, och låg mest under en kudde och helt fullproppad med diverse medikamenter som INTE hjälpte ett skit. Men… det var det värt, för det var ett riktigt kul partaj och västeråsarna släppte loss som aldrig förr 🙂

.

.

Typ alla var där, vänner och bekanta, gamla kunder och nya kunder, politikerbekanta, och så en massa helt nya bekantskaper som alltid är lika kul att träffa. Det var som sagt ett hejdundrande partaj det bjöds på och hotellet var trevligt och fräscht. Visar mer från det imorgon.

.

.

Huvudattraktionen var förstås den norske oerhört inspirerande hotellägaren och filantropen Petter Stordalen som höll tal och var oerhört bjussig med både mat, vin och sin egen tid. Har ni förresten inte läst hans bok ”Min hemlighet” måste ni bara göra det!

.

.

 

.

.Ja, som ni ser var det en röjig rolig kväll med stjärnglans mitt i en vanlig vardagsvecka i mars. Den uppmärksamme ser säkert att den genom tiderna mest framgångsrika NHL-backen Nicklas Lidström råkade hamna på samma bild som mig och  hotellkungen 🙂

.

.

.

Gunga lite innan man går och lägger sig är obligatoriskt på Mr Stordalens Comfort Hotels.
Kläderna för kvällen blev ett par svarta byxor och en ny Day Birger et Mikkelsen-top från Guts (som ligger i Punkt). Fick hjälp av bästa Sofia att hitta något passande när jag var in där dagen innan.

Fler snygga festtoppar finns här

.

Nej, nu ska jag sova för imorgon föreläser jag i Stockholm igen och då måste jag vara pigg!

.

.

Kram

Helena

.

 

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: