Här ska minsann ”testliggas” ikväll

∼ Innehåller annonslänk till Filippa K ∼

Typ världens tristaste att få lov att ha lånestolar i köket fram tills det att vi kommer på vad vi ska ha för några nya….
.

.

Godmorgon

.

.

Jäsiken vilken huvudvärk jag hade när jag vaknade. Usch, jag hatar när det händer! Tack och lov är det väldigt sällan numer, men blir lika nockad varje gång, och dagen kan så att säga inte få en sämre start… Men men, ingen idé att hänga läpp för det nu. Huvudvärken är nästan borta, med hjälp av några förlösande piller, och Magnus fixade allt med frukost, skolskjuts och sådant så jag fick fortsätta sova en en extra timma. Tacksam för det. Det blir nog en bra dag idag i alla fall!

.

.

Denna vecka är fylld av jobb och stylingar och vi jobbar på som bara den. Efterfrågan på stylingar är enorm, och vi försöker hinna med så mycket som bara är möjligt. Parallellt har jag flera inredningsuppdrag som pågår, ett nytt superkul projekt (med helt annat fokus), som jag inledningsvis kommer jobba 1 dag i veckan med, bloggen som ska uppdateras, en föreläsning i Stockholm på lördag, och så förstås den lilla lokalen som måste bli klar så att verksamheten där kan dra igång. Jorå-så-att… några fritidsproblem är det inte fråga om här inte…

.

.

Idag blir det dock lite trevligheter fram på kvällskvisten. Nyöppnade Comfort Hotel, med självaste Petter A. Stordalen i spetsen har inflyttningsfest. Alla Västeråsare, och andra också förstås, har blivit inbjudna till kalaset och det ska bli så kul att se vad som händer under kvällen. Mr Stordalens kalas brukar vara spektakulära har jag förstått. Spännande också att få se och testa rummen och inredningen. Hotellinredningar är vanligtvis så in i vassen genomtänkta och inspirerande.

.

.

Underbara mystofflorna finns här

Skärmavbild 2019-03-07 kl. 03.57.35

.

.

Stort tack till Josefine Hedlund på Manifest Stockholm och Petter A. Stordalen för att jag och Magnus är inbjudna att ”testligga” Västerås nyaste hotell inatt 🙂

.

.

Om du klickar här kommer du till inlägget från inflyttningsfesten på Comfort Hotel där jag fick partaja (rejält) med Mr Stordalen himself 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: