Kaos efterlysning och elegant doft

.

.

Hej på er

.

.

Så var det måndag igen och delar av ordningen är återställd. Har två tjejer ute på jobb och själv försöker jag att få ordning på allt här hemma. Huset är mer eller mindre upp och ned eftersom jag inte ens hann med att få ordentlig ordning efter att vi kommit hem från fjällen. En späckad arbetsvecka ed en rad stylingar har inte gjort saken bättre om vi säger så…

.

.

Jag har en del av mitt lager i vår källare, och nej mina damer och herrar, det är inte optimalt på något sätt. Möbler och större saker har jag på annat håll, men jag kan absolut inte fortsätta ha det såhär i källaren, det är KAOS. Jag måste hitta en lagerlokal där jag kan ha ALLT!

.

.

Så nu EFTERLYSER jag en lagerlokal någonstans här i Västerås. Har du tips får du hjärtans gärna maila mig på info@helenakhome.se

.

.

.

.

Om ni undrar varför det här inlägget innehåller bilder på min nya parfym, så är det helt enkelt bara för att det absolut inte finns ett enda hörn här hemma som känns aktuellt för fotografering just nu… Stök, stök, och ännu mer stök… Men jag luktar gott i alla fall, hahaha!

.

.

Vanligtvis använder jag alltid den HÄR doften från Gaultier och det har jag gjort i säkert 25 år (både syrran och kompisar tycker att den är helt synonym med mig 🙂 ) Ibland får jag någon härlig doft i present och då kör jag på den tills den tar slut, men sedan när jag ska handla själv, ja då blir det den igen.

.

Men den här gången köpte jag själv faktiskt en helt annan som jag aldrig provat. Den här från Burberry blev det som fick följa med hem. Den luktar elegant och feminin på något vis, gillar den verkligen! Den finns precis som den från Gaultier HÄR, hos Lyko och kanske är det något du kan köpa till dig själv i allahjärtansdags-present?

.

.

Kram

Helena

.

,

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: