Det blev Steam Hotel istället för Lydmar som planerat

∼ inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Heeej på er

.

.

Hur har ni det? Hoppas ni har haft en skön helg! Min egen helg blev inte alls som planerat, men det blev himla bra ändå. Det var nämligen meningen att jag skulle åkt till Stockholm i fredags. Hotell och flera events var bokade. Ett besök på möbelmässan skulle det också bli. Men jag blev kvar här hemma med en himla massa jobb och allt fick bokas om i sista sekund. Istället för huvudstaden blev det ett dygn på Steam Hotel här hemma i Västerås. Smidigt och nära. Spaavdelningen var tyvärr fullbokad så jag tog ett rum (eller en svit faktiskt) med ett stort härligt badkar istället.

.

.

.

.

I fredags åkte jag så rakt från en styling till hotellet och mötte upp Magnus redan vid 15.00. Sedan ägnade vi eftermiddagen åt att dra upp planer för min verksamhet det närmaste året. Allt växer så det knakar och det är mycket som måste styras upp och tas beslut om. Magnus är så himla himla bra på att vara realistiskt och strategisk. Han synar alla mina planer i sömmarna, och ställer alla motfrågor man helst inte vill ha när man typ har kommit på världens bästa affärsidé (som jag gör hela tiden), hahaha! Han jobbar med företag på bank och har koll på läget så jag litar på honom och följer alltid hans råd. Han är bäst helt klart!

.

.

.

.

Lite senare åt vi en trerätters middag på hotellet och maten var riktigt riktigt bra! Vet att de fått en del kritik gällande just maten tidigare, men denna kväll lyckades de i alla fall till 100%. Supergott! Enda gången vi lämnade hotellrummet var faktiskt när vi åt middag och förstås vid frukosten dagen därpå. Det var så oerhört skönt att bara hänga på rummet. Prata, planera, bada badkar, slappa och sova. Precis vad jag behövde efter den här veckan.

.

.

.

.

Jag har precis köpte mig en liten bra kompaktkamera, dels för att jag aldrig orkar ta med den stora systemkameran när jag ska någonstans och dels för att tex familjemedlemmar enkelt ska kunna ta bilder på mig (det blir alltid ett himla projekt med systemkameran som ska ställas in ljus och skärpa och allt, aldrig någon som orkar). Men tror ni att jag ens kom ihåg att be Magnus fota mig, nej då, inte alls. Så denna bilden är den enda som finns och då får man ta att jag ser lite halvgalen ut och så syns knappt klänningen som jag tänkte visa er…

.

.

.

.

Jag köpte min klänning HÄR hos NA KD innan jul men den verkar vara slut.

HÄR hos Boozt finns lustigt nog en snarlik klänning i exakt samma modell, men med lite annat leomönster bara.

En annan suuuperläcker leoprintklänning finns hos Bubbleroom HÄRönskar jag kunde bli bjuden på något galej där den passar!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: