Ingen bättring i sikte

.

.

Hej hej

.

.

Ja vad ska man säga, Lillan blir inte bättre utan febern fortsätter att hålla henne i ett järngrepp. I förrgår var det stora tårar som trillade ned för hennes kinder när det gick upp för henne att det inte skulle bli någon skidåkning under den dagen heller. Nu har det gått ytterligare två dagar utan tillstymmelse till förbättring och det är en uppgiven och utmattad liten sötnos som mestadels ligger nedbäddad med i-paden framför nosen. Så himla osis, hon har sett fram mot detta i 17 veckor berättade hon för mig. Det är 17 veckor sedan vi bestämde att våra vänner skulle komma upp…

.

.

Det är inte mycket att göra åt det, och vi får bara ha tålamod och vänta. Kanske kan hon åka på fredag och lördag, eller så blir det ingen åkning alls. Vi åker upp hit igen om 3 veckor, då det är sportlov, så själva skidåkandet får hon då, men det är ju det här med att ha en kompis med sig här uppe. Det är liksom lite speciellt.

.

.

.

.

För övrigt händer inte speciellt mycket. Vi åt en god middag tillsammans med våra vänner igår kväll och sedan blev vi sittande  fram åt midnatt innan de gick hem till sitt. Mysigt!

.

.

Idag snöar det och blåser och tydligen ska det bli ännu värre imorgon. Jag har varit hemma med Lillan hela dagen, medan de andra kartat runt i pisterna. Vi hade tänkt oss lite afterski i skybaren idag, men det blir inget av med det med tanke på vädret. På fredag ska det visst bli kalasväder igen! Yey!

.

.

Känner mig lite sugen på något litet gott just nu så jag måste ta och inventera skåpen 🙂

.

.

∼ tipset innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Tips!

.

Har ni sett att megapoppulära Soft Goat har superrea? Massor av deras fina tröjor finns på 30%-40% rea HÄR

Själv lyckades jag knipa den HÄR

Och är grymt sugen på den HÄR

.

.

.

.

 

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Känns inte alls rättvist men som sagt det finns värre saker. Trösta er med att vädret blir otäckt imorgon ❄🌁 På fredag blir det sol och Lillan är frisk o kry igen 🌞😀😎😘😙😚

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: