Insnöade med improviserat 10-årskalas

.

.

Halloj

.

.

Ojojoj, vad det har snöat här och ojojoj vad vi inte kom någonstans häromdagen. Alltså snacka om att man inte rår på vädergudarna och att man är ganska liten och utsatt som människa ibland. Det snöade helt galet mycket här tidigare i veckan och man kan nog säga att vi var insnöade, typ…

.

.

.

.

Snön vräkte ned samtidigt som det blåste stormvindar. Vägarna drev igen på ett litet kick och de som gav sig ut med sina bilar blev snart varse att de tagit fel beslut… eller hur Sara 🙂

.

.

Här hade vi en liten tjej som fyllde 10 år och som vi hade tänkt fira med önskemiddag och uträknad efterrätt. Av det blev det inget eftersom vi helt enkelt inte kom iväg ner till affären. 10 åringens föräldrar gjorde alltså ett försök att köra ned, men fick vända efter några 100 m (jag lovar Sara, jag ska snart sluta säga – Vad var det jag sa!). Bilarna som kört fast i snön på väg upp på fjället radade upp sig en efter en och någon plogbil syntes inte till. Det var bara att anpassa sig och sitta still i båten tills vägarna var plogade och allt återgått till det normala. Det gjorde det dagen efter.

.

.

Så vad gör man då insnöad i en stuga på fjället med en 10 åring som förväntar sig ett kalas? Jo, man får improvisera. Här blev det buffé av rester och det som fanns i kylskåpet, och sedan blev det en enkel kladdkaka.

.

.

.

.

Måste bara visa några bilder tagna från dörröppningen när våra vänner går hem till sig. Den första bilden är från början av veckan, och den andra är på natten när snöovädret pågick som värst. Bilderna är tagna på samma ställe. Det kom lite snö, eller hur?

.

.

.

.

Nu är det ännu mer snö och det börjar på att bli svårt att kasta upp snön på de höga vallarna när man skottar stigen upp till vägen…

.

‘.

Lillan är förresten frisk nu och var med i backen igår. Vi åker hem idag, men planerar att åka lite skidor dessförinnan så att hon åtminstone får 2 skiddagar med sin kompis.

,

.

Ses nart igen, nu ska jag ut och skotta!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: