Lila till våren och nu är vi påväg

Hittade de perfekta jeansen på Gina Tricot igår! Lite stretchiga, inte jättetighta och med riktigt hög skön midja som ger bra stöd och håller in där man vill att de ska hålla in. Kunde förstås inte motstå den här tröjan i vårens tredfärg numero uno… Lila, purpur eller lavendel, kalla det vad du vill men lila kommer visst bli stort i vår. 

∼ reklamlänkar ∼

Jeans HÄR

Lila tröja HÄR

En annan fin lila tröja HÄR

när jag var .

.

Hola chicas

.

.

Då var vi på väg upp till fjällen och humöret är på topp! Det var lite att fixa innan vi gav oss iväg så nu ser jag fram mot några sköna avkopplande timmar i bilen. Bland annat passade sängen som vi beställt på att komma just idag, och så har jag haft migrän på morgonen i några dagar så jag kastade mig in på vårdcentralen för att ta ett nytt TSH efter doshöjningen vid jul (man mäter thyriodeastimulerande hormon när man har underproducerade sköldkörtel).

.

.

.

.

Nu har vi precis passerat Falun och jag ska strax stänga ned datorn och ta mig en tupplur. Älskar att sova i bilen om jag inte kör. Imorgon kommer våra vänner upp till Lofsdalen och då blir det full fart kan jag tro. Bäst att vara ordentligt utvilad.

.

.

Du hittar en superbra jeansguide och tips på andra snygga jeans HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Jättesnygg i din lila tröja 👍 Önskar er en riktigt fin vecka i Lofsdalen med massor av frisk fjälluft och härlig skidåkning. Var rädd om er. Puss o kram 💖

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: