På jakt efter ett par ”vanliga” jeans

∼ innehåller reklam och reklamlänkar till gina tricot ∼

.

.

Hello

.

.

Idag går jag på ren vilja efter en natt med nästan obefintlig sömn… Typisk, jag som skulle städa, tvätta och fixa inför resan till Lofsdalen imorgon. Känner mig som en urvriden trasa mer eller mindre. Hade tänkt sussa någon timme nu på förmiddagen, men har ombestämt mig. Kanske blir jag bara ännu tröttare av det? Jag kör istället på här under dagen så får vi se hur länge jag orkar.

.

.

Ska ner på stan en sväng också eftersom jag behöver ett par nya jeans med mig till fjällen. Jag har tighta, utsvängda, trasiga, men inga ”vanliga”. Vet inte riktigt vad jag tänker mig faktiskt men har försökt hitta rätt i den fiffiga jeansguiden hos Gina Tricot HÄR

.

.

På stan kommer jag speciellt att kika efter ett par sk ”Mom jeans”. De har normal passform och hög midja vilket jag gillar. Gina Tricot har ett par snygga HÄR, och så ett par med en liten käck twist HÄR

och.

.

Om jag fegar ur och de inte alls känns som ”jag”, blir det istället ett par vanliga tighta stretchiga jeans som de HÄR eller de HÄR som är superstretchiga och antagligen hur sköna som helst. De har också hög midja, vilket de tighta jeans jag redan har inte har. De är så låga så de hamnar under magen och mina små ”love handles”, så oskönt! Nej hög midja vill jag bara ha nu för tiden och så är det stort gilla på priset på dessa också 😉

.

.

Uppdatering!HÄR kan du se vilka jeans jag valde, och hur bra de sitter!

.

.

.

.

Nu, städa!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Jeansguider är toppen! Jag köpte före jul de skönaste o bästa jeans jag haft för min (rätt breda rumpa o smalare midja) kroppsform. Märket är Chica London, hittade på miinto. Kram Milla i kvickan

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: