Lite om mitt jobb

Senaste stylingen för SkandiaMäklarna. Begåvade fotografen Stefan Strindberg har fotat. Det är så kul att jobba med honom. Han har fattat grejen med hur viktigt det är att stylist och fotograf jobbar tillsammans och har liksom öga för det!

.

.

Godmorgon

.

.

Sovit gott? Grattis, det har inte jag… Vaknade vid 03.00 och kunde inte somna om. Ont i huvudet och vinande vind utanför fönstren. Suck… Kommer sova några timmar när Lillan lämnats i skolan och huset är tomt. Det är en fördel när man är sin egen arbetsgivare, jobbar man halva natten när man inte kan sova, ja då kan man sova på dagen istället!

.

.

Nåväl, jag vet att ni är några som vill se lite av mina stylingar och fotojobb. Jag brukar inte visa så mycket av det, men här kommer några pix i alla fall.

.

.

.

.

Första bilden är från ett jobb för Pax, det är duktiga Ralph som fotat och jag som stylat. Andra bilden är ganska gammal, den har jag själv stylat och fotat för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Den stora bilden fotade jag till en reklambroschyr förra året.

.

.

.

.

Här har vi en styling jag och Karin, som jobbar åt mig, gjort för SkandiaMäklarna. Återigen Stefan Strindberg som fotat (Stefan som fotat tavlan också). Just den här lägenheten hade lite möbler men inget ”lull lull”. Stylingen med färger och prylar är gjord utifrån de förutsättningar som fanns. Det är det som är det roligaste tycker jag. Inte ändra helt och hållet utan förbättra och pimpa det som redan finns. Det är på riktigt en utmaning. Att göra en homestaging helt från scratch är mer jobb och mindre utmaning, men kul det med förstås!

.

.

Vill du läsa det senaste inlägget i den här bloggen då ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: