Lchf får mig att må bra och så är jag bjuden på sommarlunch

.

.

Vi är en bit in i januari och ursäkterna börjar ta slut. Jisses så mycket onödigt jag ätit de senaste veckorna! Det blir ju lätt så när det är jul och allehanda festligheter som avlöser varandra.

.

.

Hela hösten har jag ätit väldigt lite vanligt vitt socker och andra kolhydrater (bröd, potatis, ris, pasta etc) och det har jag mått väldigt bra av. Jag märker en otrolig skillnad nu när jag inte alls tänkt mig för utan ätit massor av det istället. Jag tror att det främst är brödet jag inte riktigt klarar av. Jag blir stinn i magen och får hemskt mycket gaser (uträckta informationen, men ni kanske är fler som känner igen er?). Magknip får jag också, och så känner jag mig som en flodhäst på väg att spricka. Inte alls något trevligt.

.

.

Nu ska jag ta och skärpa till mig igen. Bröd och godsaker på helgerna (och endast på helgerna). I veckorna måste det bli mer av lchf dieten igen. Jag överdriver inte fettet men äter mycket tex ost och så gräddsåser till maten förstås. Jag äter mycket ägg också. Gärna 2-3 st om dagen. Ägg är strålande, det är både gott och mättande. 2 ägg till frukost och man håller sig gott och väl mätt fram till lunch. Ja brukar köpa en platta ekologiska och närproducerade ägg på Slakteriet varje fredag, de räcker en vecka och de är så otroligt goda. De smakar verkligen ägg, och inte fisk som vi faktiskt råkat ut för ett par gånger när vi köpt på Ica… Urk!

.

.

Önskar er en finfin start på dagen. Själv kickar jag igång den här tisdagen med en långpromenad på landet med min kompis och hennes mammas hundar, åh vad det ska bli härligt!

.

.

∼ texten nedan innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Från inbjudan

.

.

Idag damp det förresten ned en inbjudan till Lexingtons sommarlunch som går av stapeln andra veckan i februari i min mailkorg. Jo jag ska nog gå på den. Det kändes så lockande med sommar och allt, speciellt idag när vinden viner förfärligt här utanför fönstren. Man kan verkligen behöva en sommarlunch då tänker jag. Jag var på deras julfrukost en av de varmaste sensommardagarna förra året så en sommarlunch i februari känns rimlig eller hur? Dessutom har de fina saker tycker jag. Alla tyger är så rejäla på något vis. Inget sladder där inte utan kraftiga tyger som tål att tvättas om och om igen.

.

.

Just nu säljer de ut lite fina sängkläder som jag är sugen att lägga vantarna på inför den stora happeningen om några veckor när vår ny säng kommer. Kan btw knapp tro att det är sant att vi äntligen fick ändan ur och köpt en ny!

.

.

Väldigt sugen på att klick hem de HÄR lyxiga lakanen (från Lexington då förstås) som det är typ halva priset på just nu. Satinlakan är bara så lent och lyxigt att sova på/i.

.

Eftersom lakanen är enfärgade vill jag ha ett par mönstrade kuddar till för att bryta av med. Matchar gärna med de HÄR som har helt rätt färg (finns i blått också).

.

När nu allt är nytt vill jag gärna ha det HÄR överkastet också. Eftersom det är halva priset på det, faller det helt klart inom ramen för. vad jag finner rimligt för ett överkast!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: