Jag är ingen relationsexpert men

.

.

Hej

.

.

Har ni haft en fin helg? Det har jag. Vi har inte gjort något särskilt förutom att Tilda spelat en handbollsmatch och så har vi fikat hos svärfar, ätit och druckit gott och bara slappat. Magnus och jag satt uppe till sent sent på lördagskvällen, sippade på lite vin och bara njöt av varandras sällskap och möjligheten att prata ostört timma ut och timma in. Jag älskar det, och inte för att jag är någon relationsexpert eller så, men jag tror faktiskt att sådana kvällar är viktiga i allas förhållande. Jag menar tillfällen då inga barn pockar på ens uppmärksamhet, tv-apparater, datorer och mobiltelefoner är avstängda och man bara sitter där rakt upp och ned och pratar om livet och framtiden och det som varit och ja allt som händer runtomkring oss hela tiden.

.

.

Livet har en tendens att spinna på ganska fort och vi ska räcka till åt många och mycket. Även om vi inte är särskilt upptagna på vardagskvällarna så är det ändå något i görningen nästan hela tiden. Laga mat, fixa läxor, skjutsa på träning, träna själv (ja inte jag då, men Magnus), tvätta, plocka, förbereda för morgondagen och sådär rullar det på. Så när helgen kommer och man kan vara uppe längre på kvällarna är det mysigt att bara ägna sig åt varandra när Lillan somnat och de stora tjejerna är ute på sitt. Ja de stora tjejerna förresten, de bor inte hemma längre, eller snart i alla fall. Stora storasystern flyttade till Stockholm för 1,5 år sedan och mellansystern har precis köpt sin första egna lägenhet. Nu ska den renoveras innan hon flyttar in, och sedan är det bara jag, Magnus och Lillan i det här stora huset.

.

.

.

.

Om vi återvänder till det där med att ha tid för varandra så vill jag bara poängtera att det inte behöver vara så märkvärdigt. En del tror att måste resa bort, eller gå på restaurang för att få till det där. Man drömmer om weekendresor, hotellövernattningar, spa-nätter osv. Jag tycker att det är superviktigt det också, och vi har turen att kunna göra det relativt ofta, men det funkar inte för alla. Dels kanske man inte har någon som kan ta hand om ens barn, eller också har man inte ekonomisk möjlighet att göra det, eller så väljer man helt enkelt att prioritera andra utgifter, och då blir det ännu viktigare med de här opretentiösa kvällarna tillsammans hemma med bara varandra. Och oavsett om du åker på de där romantiska weekendresorna 2 gånger per år så är de där spontana mysiga ”på tu man hand i soffan eller köket hemma” ändå det viktigaste. Men som sagt var, jag är ingen relationsexpert 🙂

.

.

.

.

Lite nytt har landat i garderoben. Även om det är långt till våren så kände jag för lite ”vårigare” kläder, eller i alla fall kläder som funkar bra nu men också en ljummen sommarkväll. Är ni med på hur jag menar? Jag gillar som ni vet att fynda märkeskläder på rea, och tänkte att det är lika bra att passa på medan tid är, hehe!

.

.

∼ reklamlänkar till boozt.se ∼

.

.

50% Rea! Varm och skön kortärmad tröja i ull från By Marlene Birger finns HÄR

40% Rea! Supersköna chinos från Polo Ralph Lauren finns HÄR

50% Rea! Sneakers från Tiger, dessa verkar vara slut men snarlika har Garment Project finns HÄR

.

.

Kram

Helen

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Fräscha kläder (och du också förstås)! Viktigt som du säger att vara på tu man hand. På 90-talet när vi bara hade två söner och de la sig vid åttatiden, så hade maken och jag ”våra kvällar” på tisdagar. Det kunde vara något enkelt som att hyra VHS och mumsa chips eller äta skaldjur. Vi turades om att ”överraska” den andra, det gjorde det lite extra mysigt, även om det bara var enkla saker. Förra året överraskade vi varandra varannan månad var med ett evenemang, hotellnatt el dyl, men det blev för mycket av det goda, för vi är rätt duktiga på att ge oss iväg på saker ändå, nu när barnen är stora…

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: