No filter needed

.

.

Hej hej

.

.

Hemma i stugvärmen efter en ljuvlig hundpromenad i vad som förmodligen kan räknas som storm 🙂 Alltså, det var så längesedan jag frös om kinderna och kände vädrets makter slita i mina kläder och mitt hår. Jag behövde verkligen det där, behövde den friska luften, kylan, vinden, vidderna och förstås min väninnas efterlängtade sällskap. Känner mig alltid lite klokare och lite rikare efter att ha träffat henne min fina vän.

.

.

.

.

Jag hade med mig kameran, men den blev tyvärr kvar i bilen när vi knatade iväg ut över åkrarna. Efter en god frukost och ett par timmar av allvar och skratt satte jag mig i bilen för att köra hemåt. Då hade det börjat snöa. Den hårda vinden drev snön i sidled vilket i sin tur förvandlade gården till ett sagolandskap. Hårda konturer suddades ut och vyerna framstod som mjukt suddade blyertsteckningar. Så vackert! Kunde inte låta bli att ta några snabba bilder innan jag lämnade gården bakom mig.

.

.

.

.

Man kan göra mycket med bilder i Lightroom och Photoshop, men… i de här bilderna har naturen gjort allt arbete själv!

.

.

Vill du läsa det senaste inlägget i den här bloggen ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: