Starta om på ny kula – bästa tipsen!

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Nytt år betyder nystart för mångt och mycket. Det finns nog en och annan som börjat det nya året med löfte om att ta tag i sin träning, sluta röka, stressa mindre, njuta mer, äta nyttigare mat osv. Jag har inte givit några nyårslöften utan har mer planer och tankar inför det nya året. Inget stort egentligen men först och främst ska jag jobba för att komma igång med verksamheten i lokalen. På hemmafronten ska jag rensa. Jag ska rensa trädgårdsförrådet, källaren, vinden, bland bäddlinnen och handdukar. Garderoben ska rensas ännu hårdare och utan kompromisser. Har jag inte använt det på hela 2017, kommer jag inte använda det under 2018 heller och då måste det ut! Solkiga bh-ar och trosor ska slängas och nytt fräscht ska inhandlas.

.

.

Strategin är att ta lite varje dag. Man måste inte avsätta en hel dag för att ”röja vinden” exempel. Om man tar ned en kartong åt gången, löpande, jag då är det ju gjort inom en månad kanske. Samma sak med garderoben. Bestäm dig för att sortera bort (slänga, sälja eller lämna till välgörenhet) 1 plagg per dag. Ja då är det klart på en vecka eller 2. Det är enklare att sortera bort 1 plagg åt gången än att göra en superrensning och slänga massor (speciellt för mig som har separationsångest). Utgå bara ifrån – vilket av dessa plagg är det minst sannolikt att jag kommer att använda någonsin? Sortera bort det! Och så gör du om samma procedur nästa dag, osv osv.

.

.

Vad gäller solkiga bh-ar och trosor så är bästa läget att shoppa upp sig på det just nu. Fina underkläder reas ut överallt och det är enkelt att köpa just det på nätet eftersom man oftast vet exakt vilken storlek man har.

.

.

Här är de bästa underklädesreorna just nu!

.

.

Lindex har superbra och prisvärda underkläder tycker jag, handlar nästan alla underkläder där och har gjort det i säkert 25 år! 50-30% rabatt HÄR

.

Boozt har maaaaassssor märkesunderkläder till kalaspriser. Chantelle är ett exklusivt märke med vackra underkläder (kanske för speciella tillfällen 😉 ). Just nu hittar du de plaggen på mellan 50-30% rabatt HÄR 

.

Ganni är ett av mina favoritmärken. Det har också mycket fina underkläder, bland annat en rad fina bh-ar som man kan låta skymta under en urringad blus tex. Du hittar deras Reaplagg hos Boozt HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: