Första vardagen idag och fantastisk teater igår

∼ inlägget innehåller reklamlänkar ∼

Nytt i garderoben! Helt ljuvligt varm och gosig ulltröja från Ganni (perfekt för en fryslort som mig) finns på 40% REA hos Boozt HÄR

Under har jag en supersöt blus från Scotch & Soda. Den blusen är det 30% REA på och den finns HÄR

40-50% REA har Scotch & Soda också på fler plagg, och de finns HÄR

Nytt .

.

Hello

.

.

Idag är första vardagen 2018 med skola och jobb och rutiner och allt sådant. Fint det med även om jag egentligen är en urusel ”rutinmänniska”. Det är väl så att jag med åren märkt att livet flyter på lite smidigare när man har rutiner, planering och lite framförhållning, men ändå… Jag är bäst på att ta allt på uppstuds 🙂

.

.

Något som dock var planerat sedan julafton var teaterföreställningen Magnus och jag var och såg igår. Vi fick biljetter till den, inklusive barnvakt, av världens bästa mamma i julklapp. Vi såg Broarna i Madison County med bla Cicilia Sedvall, Kajsa Ernst och Samuel Fröler. Ja men huuur fin var inte den? Jag njöt varje sekund. Den var underbar, och omg vad jag uppskattade att allt gick så sakta, att det fanns tid att reflektera och bara ta in utan att bli matad med onödiga repliker och övertydlighet.

.

.

.

.

Skådespelarna var briljanta. Kajsa Ernst är en favorit sedan Masdjävlar (var hon inte helt lovely i Finaste familjen?) och Samuel Fröler är ju liksom Samuel Fröler på något vis, och honom måste man ju bara älska. Cicilia Sedvall är också en helt strålande skådespelerska som var som gjord för Franceska ! Cicilia är också en fantastisk person som vi Västeråsare ska vara stolta över att ha i vår stad. 2015 startade hon föreningen Tillsammans gör vi skillnad som jobbar hårt för flyktingarna som kommit hit. För det blev hon också utnämnd till årets Västeråsare samma år. Jag satt i styrelsen en kort period och det kan jag säga att make till driftig person, med hjärtat på rätt ställe, det får man leta efter. Kul att se henne på scenen igår!

.

.

Well well, det är en strålande iskall dag idag och jag ska strax ta tag i lite göromål här hemma. Önskar er en finfin fortsättning på dagen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: