Hallen på övervåningen

.

.

Så var den här helgen över och nu är det bara 2 dagar kvar på Lillans jullov. Vi har haft det så skönt, och så blir vi alltid så tighta när vi är lediga. När vardagen kommer och ekorrhjulet sätts i spinn igen brukar jag få separationsångest, får se hur det blir på onsdag 🙂

.

.

Vad har vi gjort i helgen då? Vi har sovit länge på mornarna, varit på supergod och mysig trettondagsmiddag hos mamma, spanat in rean (som inte var så mycket att tala om) på Riise möbler och så har vi bokat sommarsemestern, yey!. Magnus har tränat både igår och idag men nej, det är inget för mig just nu, känner mig helt omotiverad. För övrigt har jag känt mig riktigt pigg idag vilket är glädjande!

.

.

.

.

Igår visade jag badrummet på övervåningen. Det här är hallen utanför, eller ”trapphuset” som jag brukar kalla det. Det är verkligen bara ett genomgångsrum som man liksom inte kan använda till något. Härifrån kommer man in till badrummet, bakongen, vinden och så de tre sovrummen. Jag skulle vilja ha typ ett sideboard rakt fram där blomman står. Det är enda väggsnutten där man kan ställa något i hallen. Ett sideboard med lite fina saker på, och så en lampa så att man slipper ha taklampan tänd för att se något. Vill bara ha lite myspysbelysning. Funderar på gardiner också, får se hur det blir med det.

.

.

Lite såhär tänker jag mig sideboardet 🙂

.

.

.

.

∼ reklamlänkar ∼

.

.

Sideboard Domo från RUM 21 finns HÄR

PH 3/2 bordslampa finns hos Royal design HÄR

Vas Dino och Uno från Ellos HÄR och HÄR

Ljuslykta Elsa från Ellos HÄR

.

.

Vill du läsa det senaste inlägget i den här bloggen, ja då ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Vilken härlig hall! Kul att se delar av huset som du inte visar så ofta!
Sideboard där blir nog kanon!
Tänkte höra om du hade lust att hjälpa mig med en fråga? Vi har fått möjlighet att köpa sjötomt och bygga hus på. Vi är väldigt sugna, även om vi trivs bra i vårt nuvarande hus också! Men! Vi har två barn, som kommer vara ca 6 och 10 år när vi flyttar in. Är rädd att jag inte kommer släppa ut dem på tomten utan att vakta som en hökmamma att de inte drunkar!! Hur har du känt med Lillan och sjön i ert förra boende? Tack!!

Gilla

Vattnet är ett aber… Lillan var 4 när vi flyttade (hon fick aldrig leka ute själv), men hennes storasystrar växte upp där och dem hade vi stenkoll på hela tiden till de var typ tonåringar. Vi pratade alltid om att de inte fick leka vid vattnet när inte vi var med osv. Hade också en regel att de inte fick vara på baksidan av huset vid vattnet när vi inte var ute osv. Jag tror att de var 15 år innan de vågade vara själva på baksidan, hahaha!! Omöjligt att inte vara hökmamma när man bor vid vattnet. Lycka till! Mvh Helena

Gilla

Så vackert, älskar ditt trapphus! ❤️ Och som alltid tycker jag om att vara en liten fluga o kika omkring 😉 Jag o smilla kör också igång på ons, vi är också supertajta, känns vemodigt! Eller hur! Både skönt men lite jobbigt! Kram

Gilla

Skulle vara fint med ett bord med lite ögongodis på. Jag tycker det skulle vara snyggt med ett gammalt, slitet bord, men med nya, moderna grejer på.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: