Budget vs lyx – du väljer

.

.

Godmorgon

.

.

Gud vad svårt det är att komma upp på mornarna efter såhär lång semester mitt i vintern. Alltså, jag brukar normalt sett inte ha några problem med att vakna runt 5-6 (det är iofs nytt sedan kanske 2 år tillbaka), men nu känns det som att det är mitt i natten trots att klockan är 8-9… Hoppas att det ger sig när skolan börjar mot slutet av veckan.

.

.

”Vi” har ju haft lite diskussioner fram och tillbaka om vad ni önskar se, och vad jag känner för att skriva om, i den här bloggen. Det är inredning och kläder som dominerar, helt klart. Dessutom märker jag att det är klädinläggen som oftast får det allra största genomslaget. Det passar mig utmärkt eftersom jag just nu är inne i en period där jag är på väg att hitta min stil, samtidigt som jag tycker att det är himla kul med kläder!

.

.

Januarirean pågår som allra bäst och det känns svårt att inte tipsa om ”kap” jag dyker på när jag surfar runt. Fuskpälsar och speciellt leopardpälsar är hett den här vintern och jag vet att ni är många som gillat min fuskis från Lindex. Därför måste jag bara tipsa om den, för den säljs just nu för halva priset! 50% rea är ju superbra!!! Dessutom finns en nästan exakt likadan som en Nyhet! hos det exklusiva märket Stand, vilket tyder på att trenden ännu inte blåst över och sannolikt kommer att hålla i sig ett tag.

.

.

.

.

Jag är hur som helst väldigt förtjust i min päls som både är varm och gosig och himla snygg. Får alltid komplimanger och kommentarer, både från kända och okända människor när jag har den på mig.

.

.

Min fuskis som finns på 50% rea hos Lindex hittar du HÄR (adlink)

Den exklusiva mycket snarlika pälsen från Stand finns hos Boozt och du hittar den HÄR (adlink)

 

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: