Här kommer det efterfrågade badrummet

∼ inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hej hej

.

.

Jag mår bättre idag, jippi! Däremot har jag dragit på mig en jäkla förkylning som känns lite onödig. Kanske var det det jag kände i kroppen igår och tog för ett allmänt dåligt mående som jag sammankopplade med hypotyreosen. Vet inte men kanske var det så.

.

.

Hur som haver är ni många som frågat om badrummet där uppe, och hur det går med det och så. Jodå, det är i princip klart, saknas bara en lampa över spegeln, marmor till kommoden och hyllan över den, samt att montera kommoden med handfatet. Sedan är det helt klart. Vi har börjat använda duschen och det är så härligt att slippa gå ned varje gång man ska duscha. Dessutom är det förstås ljuvligt att duscha i en stor och fräsch dusch till skillnad mot den lilla, inte fullt lika fräscha här nere. Den var renoverad några år innan vi flyttade in, så den har vi inte gjort något åt, ännu… men det kommer så småningom det med.

.

.

.

.

Såhär ser det i alla fall ut i badrummet just nu. Vi är väldigt nöjda med utfallet. Tycker stilen passar det gamla huset, samtidigt som det känns lite modernt på något vis.

.

.

Som ni ser valde vi att kakla hela badrummet. Vi var inne på marmor ett tag, men det blev för dyrt för oss just då. Nu har vi istället ett spanskt blankt kakel i halvförband på väggarna, förutom i duschen där vi har hexagonformad mosaik som påminner om marmor, men som faktiskt är återvunnet glas. Mycket miljövänligt, lättskött och väldigt snyggt.

.

.

Alla ytskikt i badrummet kommer från Hedlunds Golv här i Västerås. Har ni förresten varit in där på sistone? Så fin butik! Helt ny lyxig inredning i utställningen och en massa nya grejer. De är verkligen inte bara en golvbutik, utan har allt från kakel och klinker till kranar, kommoder, haddukstorkar och allt annat man kan tänkas behöva i sitt badrum (dessutom har de förstås hantverkare som bygger och renoverar badrum, lägger golv osv, men det har de alltid haft så det var inget nytt 🙂 ).

.

.

.

.

Som ni ser har vi golvbrunnen i mitten i duschen. Jag ville egentligen ha den längs väggen men det gick inte eftersom det är en golvbjälke som löper just där, så rören fick inte plats. Näst bästa alternativet var alltså detta. Det är liksom som en löstagbar platta där mosaiken är lagd på, själva silen är under. Helt ok, som alternativ nr 2.

.

.

Om ni undrar över träbjälken i hörnet, så kan jag berätta att vi fortfarande inte bestämt vad vi ska göra med den. Ska den målas, betsas, bara låtas vara, eller vad ska vi göra? Ingen aning… Vi låter den vara så länge.

.

.

Som ni ser blev det inget badkar. När allt var utrivet och det bara var bjälklaget kvar där inne blev vi osäkra på om ett badkar skulle göra att badrummet kändes trång. Det var inte så lätt att få en uppfattning om slutresultatet när man fick lov att skutta runt bland timmerstockar och sågspån. Med facit i hand kan vi se att det hade fungerat utmärkt, men som sagt, vi blev osäkra och hoppade badkaret.

.

.

Nu är jag bara så sugen på att inreda! Har väl gjort det mentalt typ 100 gånger redan, men vad sjutton, en gång till spelar väl ingen roll, hehe!

 

.

.

.

.

Tandborstmugg HÄR

Tvålpump HÄR

Tvålkopp HÄR 

.

.

.

.

Badrumsmatta från Gant HÄR

.

.

.

.

Handduksset i 4 delar från Gant HÄR

.

.

.

.

Kruka HÄR

.

.

.

.

Tvättkorg HÄR

.

.

Samtliga produkter finns hos Ellos

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

Hahaha, ja en del tycker att vårt badrum är rörigt, men vi gillar det. Dessutom är det så pass stort och indelat i sektioner så det känns inte rörigt när man är i det. Tack för din input! mvh Helena

Gilla

Jättefint Helena. Vad kul att du visar bilder på detta härliga badrum. Bjälken är fin som den är den ger värme till badrummet tycker jag.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: