Hemma och letar sommarresor istället för aw på Steam Hotel

Pigg och glad på Mallis

.

.

Gokväll gott folk

.

.

Hoppas ni har en riktigt fin trettondagsafton. Hade vi levt för 100 år sedan hade vi kanske varit på trettondagsbal idag. tycker att det låter så himla romantiskt på något vis. Eller förresten, ni kanske till och med är på bal ikväll? Själv sitter jag här och känner mig lite som askungen, eller askungen kanske var fel, men jag skulle ha varit på en mysig aw med min syster ikväll, men fick ställa in eftersom jag inte mår så bra. Tung i huvudet är bara förnamnet och känner mig allmänt vissen. Undrar just när den där doshöjningen på medicinen ska kicka in?

.

.

Istället för aw på Steam Hotel blev det en lugn hemmakväll för mig. Inte så pjåkigt det heller iofs, men visst hade det varit skoj om man varit på topp och haft möjlighet att slå klackarna i taket. Det får bli en annan dag helt enkelt… Nu ska vi äta lite råbiff och sedan blir det ryggläge och googla sommarsemester.

.

.

Apropå sommarsemester så vill jag bara tipsa om att den här söta blusen som jag hade med mig till Mallis i somras nu finns på rea för halva priset! Älskar den toppen och använde den jättemycket både till kjol, jeans och andra byxor. Känns som att den kommer att funka lika bra i sommar som den gjorde förra sommaren.

.

.

Blusen som kommer från Ganni finns hos Boozt för halva priset HÄR (adlink)
(Köpte min på Guts i Västerås, vet inte om det finns några kvar)

.

Min vita kjol finns inte att köpa längre, men jag vill tipsa om en jättefin kjol från Filippa K som det nu är halva priset på. Den kjolen finns HÄR skynda fynda till sommaren! (adlink)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Du är sååå fin i den blusen men jag tycker inte färgerna på blusen på boozt är lika fina. Den rosa färgen ser så blek ut, inte alls som på din. Ser din blus ut som på bilden av dig eller mer som på Boozts hemsida?

Gilla

Skulle vara spännande och få höra mer om hur dy köpte för stora kläder tidigare. Vad menar du , man köper väl det som går på? Jag menar inte att vara dum eller oförskämd utan menar att vi läsare kan lära oss för att undvika felköp. Detta kommer u fel inlägg då jag inte hittade add a respons u kappinlägget där f ö allt var mkt snyggt!

Gilla

Ja det är väl egentligen inte så mycket att säga om det. Jag köpte large på toppar trots att medium hade varit mer passande för min storlek på kropp. Det gjorde att jag såg onödigt ”pösig” ut. Byxor har jag alltid köpt rätt storlek, men det var tröjor, toppar, skjortor osv som jag tog fel storlek på. Var liksom rädd att de skulle smita åt och avslöja valkar, mage etc. Nu har jag vant mig vid en aning mer kroppsnära kläder och som sagt rätt storlek. Mvh Helena

Gilla

Jag har försökt hitta inlägg från er semester på Mallis i somras för att få inspiration till egen semester där men lyckades endast hitta ett inlägg. Hur hittar jag dina inlägg?
Anna

Gilla

Hej Helena, fin blogg och härlig inspo !
Jag undrar vart ni hittade det boendet på Mallis förra året. Skulle så gärna vilja hyra den lägenheten, verkade helt perfekt för vår lilla familj på tre.
Stort tack på förhand !
Kram Petra i Kalmar

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: