Silverglittrande till nyår – eller?

Don’t mind the granbarr på golvet, ujuj, granen har gjort sitt och åker ut omedelbart när vi kommer hem igen

Di.

.

Hello

.

.

OMG vad det stormar här, ni anar inte! Inte för att det stör mig mig det minsta, jag tycker bara att det är mysigt, men lite knepigt blir det förstås för dem som vill åka skidor. Hoppas ändå att det lugnar ned sig till imorgon när även jag planerar att ge mig ut i backarna. Idag har jag bara softat inomhus och faktiskt inte ens klivit utanför dörren.

.

.

.

.

Vad har då jag gjort idag? Jo förutom att blogga ett par vändor har jag kikat igenom lite mellandagsreor. Jag har tidigare köpt två klänningar från NA-KD som jag väljer mellan till nyår (HÄR skrev jag om den första av de två), men kan inte låta bli att fortsätta leta efter en ännu bättre 🙂

.

.

Jag är lite sugen på att glamma till det med en silvervariant men vet inte om den här är så kul egentligen, vad tycker ni? Den är faktiskt mer silvrig och glittrig än vad som framkommer på bilderna, här ser den nästan grå och lite trist ut…

.

.

Just den jag har verkar vara slut, men HÄR (också hos NA-KD) finns en mycket snarlik

Och HÄR finns ännu fler av deras silverklänningar, kanske kan någon av dem vara ett alternativ?

.

.

Det är bara tisdag idag så ännu finns chansen att beställa hem något med leverans innan nyår.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Klänningen är så snygg på dig! Jag är 43 år och älskar att ha glitter, guld och silver på mig både till vardag och fest! Hur är det med migränen? Jag äter levaxin och plågades av migrän ganska plötsligt och värdena var bra men det visade sig att jag hade förhöjt blodtryck ( undertryck mellan 90 och 100). Troligen pga stress. Ville bara tipsa att de måste kollablodtrycket på dig också och inte bara levaxin-värden 😊.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: