Kitad för säsongen

.

.

Det är verkligen vinter här i Lofsdalen just nu. Vi har runt 7-8 minusgrader och snön faller ymnigt. Tyvärr blåser det en hel del så jag skulle gissa att de tappra skidåkarna som lämnade stugan i gryningen snart dyker upp här igen sådär lite lagom frusna och hungriga.

.

.

.

.

De var allesammans ivriga att komma iväg i morse, men speciellt ivrig var nog Lillan som fått både nytt skidställ och nya skidor i julklapp. Skidorna är så kallade ”twintip”, vilket innebär att de är böjda uppåt både fram och bak och gör det möjligt att åka både framlänges och baklänges, och snurra och trixa. Mest såg hon dock fram mot ”snösprutet” som blir bakom skidorna när man kör rakt framåt. Haha, söta de är de där små!

.

.

∼ tips och reklamlänkar till stadium ∼

.

.

Tips! Stadium har kickat igång sin mellandagsrea och du hittar alla reavaror HÄR

Lillans skidjacka finns HÄR och skidbyxorna HÄR

Twintipskidorna finns HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: