En mer finstämd fortsättning på julen

.

.

Hej hej

.

.

Efter att ha gått all in på det tomteröda julandet hemma i sekelskiftesvillan i stan, känns det oerhört skönt att komma hit till det avskalade huset i Lofsdalen och bara smyga in några subtila spår av jul. En enkel grankvist i en vas (tack för tipset Marie), några röda och vita tulpaner på köksbordet (tack Karin) och så stearinljus förstås, det räcker så. Med snön sakta dalandes utanför fönstren och några sista klämtande toner från årets julspellista på Spotify blir det julstämning här också.

.

.

.

.

Det har knappt blivit ljust här, men övriga familjen har ändå redan hunnit till backen. Själv tar jag mig en soft morgon utan någon som helst stress. Efter frukosten ska jag lägga mig på soffan och läsa en inredningstidning jag köpte igår, sedan kanske jag tar mig en förmiddagstupplur. Jag sov nästan hela vägen upp hit igår och känner mig fortfarande lite trött och vissen, även om jag känner att det går åt rätt håll.

.

.

Önskar er en härlig annandag jul!

.

.

∼ tips och reklamlänkar till designonline ∼

.

.

Tips! Den fina och superpraktiska filtväskan från Iittala, som vi har som tidningskorg, finns just nu på REA HÄR

Kopparlampan Kvist designad av Jonas Bohlin finns HÄR

Den stora Kubus-ljusstaken finns HÄR

.

.

Om du vill läsa det senaste inlägget i den här bloggen ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: