Det här har jag glömt att visa er

Innehåller annonslänk

.

.

Hej kära vänner

.

.

Jag är allt lite luddig i huvudet och långt ifrån på topp trots allt. Tyckte jag kände mig bättre igår, men idag vet sjutton om jag mår så himla bra egentligen…

.

.

Förresten kom jag på att jag inte visat en enda bild från julbordet! Hur har jag kunnat glömma det? Här kommer nu i alla fall en massa bilder på maten från den kvällen. En och annan gäst dyker visst upp också 🙂

.

.

.

.

Grejen med mitt julbord är att jag gör allt själv, från grunden, det är det jag tycker är det roligaste. Då menar jag verkligen ALLT, från sillinläggningen i grundlagen, till majonäsen, senapen, rödbetorna, brödet, kakorna och godiset. Det enda jag inte gjorde själv var prinskorven, knäckebrödet (nästa år!), smöret och osten. Det är en fröjd att laga mat med ingredienser man gjort själv (typ egen senap i senapssillen och den egna majonäsen i andra olika sillinläggningar), dessutom smakade det himmelskt om jag får säga det själv!

.

.

Skärmavbild 2019-12-08 kl. 12.42.12

Glöm inte bort outletbutiken Members här när ni ska handla julklappar och finheter till er själva. De har verkligen så galet bra priser på allt!

.

.

Ett tips är att dekorera med grönkål mellan faten, bordet blir lite fylligare på så vis.

..

Magnus första systers man med hans andra syster och min svärmor

.

Mamsen!

.

Den första systern med den andra systerns man 🙂

.

My little sis och hennes man, min 3e svåger.

.

Och så har vi syrrans fina mellangrabb och en svåger (igen), hehe!

.

.

.

Det var det, vi hade en fantastiskt trevlig kväll med många glada skratt och mängder av god mat och dryck. En eloge också till Lillans storasyster Jonna som hjälpte mig i köket större delen av dagen (hon fyllde 20 och önskade sig julbordet som födelsedagskalas). För trots att jag började i god tid innan, typ flera veckor i förväg, så var det fullt ös fram till en timma innan gästerna skulle komma. Magnus ska också ha en stor puss för det var han som fixade med alla ljus, marschaller, allt dricka och så tog han reda på mer eller mindre all disk hela kvällen. Han är bara så bäst!

.

Det var egentligen bara en sak som saknades… Pappa ❤

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: