Jag visste att det var något som var fel

∼ innehåller reklamlänk ∼

nyårsdress

Snart är jag på topp igen!

.

Hej vänner

.

.

Jag lovade för en tid sedan att den här bloggen skulle vara positiv och käck och att jag inte skulle fokusera på mina tillkortakommanden. Men alltså, den här veckan har inte varit rolig. Sista veckan innan jul då vill man vara på topp. Man vill småpyssla, gå på trevliga pre-julmingel, tända ljus och ha det allmänt mysigt med familjen. Men det går inte om man ständigt mår dåligt. Jag har den senaste veckan känt att allt inte stått rätt till, ont överallt och sjuk migrän dygnet runt. Förstått att det är Levaxinet som inte varit rätt inställt. Mycket riktigt, tog prover i torsdags och det visade sig att TSH var skyhögt. Tänk så tydligt jag märker det ändå? Nu har dosen höjts och jag förväntar mig symtomfrihet inom ett par dagar, så att julaftonen och Lofsdalsresan därefter blir kalas.

.

.

Inte nog med att jag själv varit under isen, när vi vaknade igår hade Lillan feber och var kraxig som en liten kråka. Nu verkar det dock vara en kortvarig historia (med ett synnerligen brutalt tillslag men snabbt förlopp) eftersom hon igår kväll var het som en kamin med 39,4 grader och som genom ett trollslag vaknade feberfri i morse. Nu håller vi tummarna att det fortsätter att hålla i sig under dagen.

.

.

Nåväl, det var en liten ”recap” över hälsoläget i familjen, för övrigt har det varit full fart framåt på jobbfronten i veckan. Två jätteroliga lite större stylingar och en mindre har vi gjort åt våra nya kunder, känns himla bra! Dessutom har jag hunnit med att skriva ett köksreportage som Cici Möller fotat åt Hus och Hem, så det har inte funnit så mycket tid över till bloggen som blivit lidande. Men nu ska jag vara ledig fram till efter nyår så bloggen och ni ska få all den kärlek ni förtjänar.

.

.

Önskar er en riktigt riktigt fin dan före dopparedan!

.

.

Den röda klänningen, som är mjuk och gosig som en morgonrock, köpte jag HÄR
hos NA-KD som har 30-80% rabatt på nästan allt i butiken. Snacka om fyndläge inför stundande nyår om du inte köpt nyårsstassen ännu!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: