Nya adventsljusstakarna – spetsiga och fina

∼  innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hej hej

.

.

Tänk vad glad man blir när man vaknar och det är alldeles vitt ute, man bara ”hoppas, hoppas, hoppas att det kommer att ligga kvar”, vilket det tyvärr inte verkar göra den här gången heller… Men men, vi får passa på att njuta så länge det varar och så länge det vita lyser upp vår tillvaro i mörkaste december.

.

.

Idag står det röja samt sätta på vinterdäcken på schemat och det ska bli så skönt att få till båda delarna. Extrabordet från festen i lördags stod kvar i vardagsrummet fram till i morse, men nu har jag äntligen fått ut det och ordningen är återställd. Jag hade så mycket att fixa med mat och allt, samt den där helstylingen som dök upp, att jag inte hann plocka fram alla julstjärnor och ljusstakar förra veckan. Vi har alltså inte ens ”tänt första ljuset”, mamma Mia, så tokigt det blev med det. Nu när möbleringen är återställd och allt är undanplockat ska jag bara dra några varv med dammsugaren innan jag ska ta mig upp på vinden för att plocka ned allt det som ska fram.

.

.

.

.

Det enda vi har i fönstren är de två nya ljusstakarna jag köpt för i år, de står i vardagsrummet, och så fick jag en fin ljusstake av min morbror i lördags och den står i köket, annan sär det tomt… Men som sagt ska bli ändring på det.

.

.

.

.

Jag gillar verkligen de två nya i vardagsrummet. De är höga och spetsiga och passar himla bra i våra höga fönster. Just fönstret på bilden är det lägsta i huset, det fanns inte där när huset byggdes (sååå irriterad på mig själv at vi inte valde att ta upp det fönstret i samma höjd som de andra när vi ändå bytte fönstren och gjorde om fasaden… men, men…). Hur som haver är ljusstaken fin med sina 77 cm i höjd och ganska smala ”siluett”. Alla som kommer hem till oss säger samma sak ”man fattar inte hur stort och högt det är i tak här inne om man bara tittar på bilderna i bloggen”. Julgranen i år är 310 cm hög, så ni kan ju bara tänka er en människa som jag på typ 170 cm bredvid 🙂

.

.

Ljusstaken som heter Bjurfors kommer från Ellos och du hittar den HÄR

Ångrar mig också lite att jag inte beställde hem även den HÄR ljusstaken Oliver från Star Tradig till köket när jag ändå höll på. Den finns också hos Ellos…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: