Väldoftande julklappstips under 220 kr

∼  inlägget innehåller reklamlänk  ∼

.

Har ni börjat ännu? Kanske är ni tom redan klara? Själv har jag till dags dato bara köpt en enda julklapp… men har i alla fall bestämt mig för att i år ska jag banne mig inte ska vara ute i sista sekunden (typ när allt är slut) i alla fall. Dessutom kommer jag att handla allt som går på nätet. Jag ska inte handla så himla många julklappar men det blir ju alltid några i alla fall.

.

.

En sak som alltid funkar är väldoft. Parfymer, hårinpackning, hudlotion etc etc. Passar mamma likväl som Lillan eller en kompis. Funkar förstås till män också. Rituals tycker jag är bra, de har prisvärda snygga produkter till bra priser. En bonus är att lådan är fin och går att spara till annat efter.

.

.

Den här presentförpackningen är inte alls tokig utan faktiskt helt perfekt som fin julklapp till en dam, stor eller liten. Den kostar strax under 220 kr och jag tycker att man får mycket för pengarna eftersom det är ganska stora förpackningar!

.

Presentförpackningen finns hos Lyko och du hittar den HÄR

.

.

Önskar er en finfin torsdag ❤

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: