Som en komedi a la Rowan Atkinson

.

.

Hej hej

.

.

Idag blir det lite byggbilder här på bloggen. De sista bitarna i badrummet ska fixas och idag var det dags för leverans och montering av spegeln. Spännande och som jag sett fram mot detta.

.

.

Ta er nu en liten titt på väggen där spegeln ska sitta. Tänk er att överlinjen ska vara rak – från duschväggen mot snedtaket. Ok, ha nu det i minne…

.

.

.

.

Killarna från spegeltillverkaren baxade in den ganska stora spegeln galant.

.

.

.

.

Jag tyckte nog att den såg lite liten ut, mot förväntat, men la ingen större tanke vid det, utan följde med spänning hur de satte lim på baksidan och jobbade sig svettiga med att få den på plats utan att skada kanterna mot kaklet. Och formen, jag den var väl ok, eller?

.

.

.

.

OMG hur blev det här??? Helt fel form!!! Och ingen av oss reagerar på det förrän spegeln är nästan helt färdigmonterad. Hur är det möjligt att vi, eller snarare jag, inte ser det? Halva spegeln saknas ju! Men så tokigt det blev.

.

.

Tack och lov var det duktiga killar som i ett nafs hade burit ut spegeln, tagit nya mått och lovat en ny spegel förmodligen redan imorgon. Tilläggas ska att det var deras kollega som varit här för att ta måtten från början, så det var varken killarna på bilderna eller våra egna hantverkare. Hur som helst löser de hela saken snabbt, så hela händelsen kommer bara att kvarstå som ett fnissigt minne för framtiden att berätta för vänner och bekanta.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: