Styr kosan mot Gtbg och sjuk fortsättning på spegelkomedin

.

.

Efter en hel vecka hemma med den här lilla snorpan som varit sjuk, lämnar jag nu familjen för några dagars vistelse med jobb utanför Göteborg. Det ska bli skönt att få lufta sina vingar lite, men förstås tråkigt att lämna lillan som fortfarande inte är på topp.

.

.

.

.

Sitter just nu på tåget som susar fram genom ett grått och höstigt Sverige. Jag brukar inte gilla just den här årstiden något vidare, tycker den är en ganska vemodig. Men i år har jag inga problem med den faktiskt. Tycker om färgerna, mörkret och de tända brasorna och ljusen. Finns heller inga förväntningar som kan gå fel på hösten tänker jag. Inget fint väder som uteblir och ingen förväntad snö som lyser med sin frånvaro. Det är liksom bara mörkt och vått och det är bra så.

.

.

Förresten kan jag meddela att jag nyss ringde hem för att höra hur det gick med den nya spegeln idag (som kom med helt fel mått igår). Tro det eller ej… men de hade lyckats att mäta fel en gång till!!! Hur är det möjligt??? Förvisso var det närmare slutmålet denna gång, men inte hela vägen, så det var bara att baxa ut åbäket ännu en gång. Som ett skämt, eller hur?!

.

.

Vill du se fler inlägg i den här bloggen klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: