Sneak peak från lokalen på Skolgatan 4

.

.

Hej hej

.

.

Jag vet att ni är några stycken som vill veta vad som händer i lokalen. Blir det någon verksamhet där eller? Jodå, det blir det, bara det att jag har jobbat så mycket så det har inte funnits tid för att fixa något där och mamma har varit bortrest. Men nu så är vi igång igen. I eftermiddags var vi där och monterade lite möbler och skruvade ned hyllor för att förbereda inför målningen av det som är kvar, dvs pentry, toalett och den yttepyttelilla ”hallen”.

.

.

Det blev urfint med fåtöljerna och bordet. Jag villa ha de rosa fåtöljerna men de var slut så då fick det bli dessa som ska vara mer åt det beige hållet. Men alltså, jag vet inte… Nog sjutton är de rosa allt. Jag menar precis sådär ljust laxrosa som jag ville att de skulle vara. Jag undrar hur rosa de rosa fåtöljerna är… antagligen fööör rosa för min smak. Bordet är hur som haver jättefint till med lite rosa marmoreringar i den svarta glasskivan.

.

.

Fåtöljer HÄR och bord HÄR (adlinks till Ellos)

Fåtöljer HÄR.

.

Väggen är, för dem som undrar, målad i Alcros färg Blåstång som jag köpt på Öbergs. Vi har också målat in alla lister, fönsterfoder etc i samma färg och det blev jättefint. Nu kvarstår alltså övrig målning och där kommer det att bli kritvitt. Jag hade tänkt någon mjuk beige färg, men det blev bara nikotingula så det skippar vi nu.

.

.

Nästa inköp blir en matta och men vet inte vilken… Alltså, alla kommer att gå in med skor, så det måste vara en tålig rackare som det i princip bara är att dammsuga av när den är torr. Ett alternativ är en sådan där vanlig hampamatta från Ikea, men de är inte jättekul. Helst skulle jag vilja ha den kraftiga och snygga 2 x 3 m stora ullmattan på bilden, men jag vet inte hur den funkar med smuts. Ull är ju iofs bäst när det kommer till motståndskraft mot just smuts.

.

.

Mattan finns HÄR (adlink). Mattor brukar vara hemskt dyra, men denna är faktiskt himla prisvärd.

.

.

Har bestämt att jag ska ha gardiner också, så att det blir lite ombonat och lite mindre ”kiosklucka”, hahaha!

.

.

Gardinerna HÄR finns i flera olika längder vilket är toppen eftersom jag slipper lägga upp dem. 

.

.

Ha nu en fortsatt fin söndagkväll, och klicka HÄR om du vill se det senaste inlägget i den här bloggen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Spännnande spännande ! Hoppas du säger till när det är klart så man kan kika förbi , heja och kanske handla ngt som du har till försäljning.

Gilla

Hej! Hurdana är fåtöljerna att sitta i?
Så ärligt svar som möjligt då jag funderar på att ha de i samtalsrum med klienter och då är det viktigt att man får sitta utan obehag. Toppen om du har lust att svar!
Hälsningar Johanna

Gilla

Hej!

Ett litet tips är att lägga alla adlinks så att de öppnas i ett nytt fönster. Som det är idag lämnar jag alltid din blogg när jag trycker på en länk som ovan och måste sen trycka mig tillbaka till bloggen för att kunna fortsätta läsa hela inlägget. 🙂

Tack för en inspirerande blogg och keep up the good work!!

Kram K

Gilla

Ser ut att bli fint! ✨ Den där mattan har jag spanat på, men känns lite svårt att köpa på nätet , segt om man måste skicka tillbaka…. 😜
Lycka till med lokalen!
Kram 💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: