Jag har en ”hang up” på skärbrädor

Supersnygg skärbräda HÄR (adlink) ett fynd på riktigt!

.

.

Har en liten ”hang up” på skärbrädor tror jag 🙂 Letar alltid efter den ultimata modellen och färgen. Tycker att det är så himla fint att ha några skärbrädor framme mot kaklet på köksbänken. Tyvärr är oftast är den ultimata skärbrädan typ apdyr. Ju snyggare och mer unik den är desto mer kostar den och det är alltid dem jag vill ha. Hittade nu av en slump denna. Ja men hur snygg? Och  iiinte sjukt dyr, utan faktiskt himla billig! Blir garanterat en sväng nedom stan imorgon för att köpa denna på Indiska.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: