Mysig AW på poppis hotell

Testade baren på 18e våningen, och ja den var himla mysig! Massor av små soffbås eller vad man ska säga. Bekvämt, lagom volym och mysigt ljus, perfekt för afterworksnack alltså. På mig hade jag mina favoritbyxor med slits fram, som finns HÄR, och en supersöt spetsblus från Baum und Pferdgarten,  finns HÄR hos Boozt (adlinks).

.

.

Hej hej

.

.

Oj vilken mysig kväll jag har haft med de här härliga pinglorna idag. Efter en fullspäckad vecka var det så skönt att hoppa i klackarna för några timmars surr och häng på Steam Hotell. En AW när den är som bäst helt enkelt! Hamburgaren de serverade i baren var dock inte på något sätt något att skryta med… Tyvärr… Och efter att ha blivit ”not så impad” av maten där 2 ggr på rad, säger jag bara en sak – Ni har lite att jobba på i köket, men vi hade trevligt ändå och miljön är det ju världsklass på så vi kommer tillbaka i alla fall 🙂

.

.

.

.

Jag lärde känna de här fina tjejerna för några år sedan när vi alla hade olika roller i ett projekt vi gemensamt jobbade med för Riksbyggen. Efter det första projektet har det blivit ett gäng ytterligare, och vi trivs så bra tillsammans så vi brukar försöka ses några gånger per år, under lite mindre affärsmässiga former. De är verkligen så himla härliga!

.

.

Nu är det verkligen bang i säng som gäller för mig!

.

.

Natti natti

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Dem där byxorna är verkligen så jädra snygga, och toppen till är 👌🏻 Nästan lite Mimmie-style faktiskt 😘 kan tänka mig hela outfiten själv, full pott!!
Har ett par nya svinsnygga kostymisar med hög midja som jag ska fota snart och lägga ut! Du kommer gilla!
Btw, håller med om maten. Tyvärr!! Men allt annat är ju topp! Kram Barbie 😂😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: