Sista rycket i badet

Allt kakel och klinkers kommer förstås från Västerås hetaste golvbutik – Hedlunds Golv. Där har vi varit trogna och nöjda kunder genom 4 badrumsbyggen. 

.

.

Halloj

.

.

Jag höll nästan på att svimma när jag såg att jag bloggade om vårt ”nästanfärdiga” badrum 19 dec 2016. Ja men hallå, det är ju  snart ett år sedan för sjutton! Jag visste förstås att det det var ett tag sedan hantverkarna packade ihop och drog, men att det var sååå länge sedan… Hade jag ingen aning om…

.

.

Nu är vi i alla fall på g igen för att göra ”sista rycket”. Det är flera som frågat hur det går och som ni förstår så har det alltså inte hänt något på snart ett år. Vi har bara använt det som torkrum. Ett något lite för exklusivt torkrum kan man tycka.

.

.

.

.

I morse var det en kille från glasmästeriet här och tog måtten för den inbyggda spegeln, och den HÄR (adlink) lampan är beställd (som komplement till spotarna i taket). Passade också på att beställa nya handdukar också, HÄR (adlink). Är så trött på vita och ville ha en färg som var både stark, men ändå lugn och elegant. Den här kändes ny och fräsch!

.

.

Nu är det bara marmor kvar att beställa till en hylla och till kommoden sedan är det faktiskt klart. Man skulle nog kunna tänka sig att vi faktiskt på riktigt blir klara till jul i år då. 2 år efter starten, hehe!

.

.

.

.

Du kanske missade bästa erbjudandet som jag bloggade om sent igår kväll?

 Ingen fara, du hittar det HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: