Slut på shoppingkontot måste göra något annat

.

.

Halloj

.

.

Riktigt höstrusk ute och här sitter vi inne och kurar med varsin dator i knät… Mysigt va? Eller ganska osocialt faktiskt. Tänk hur det har blivit. Lördagkväll, Lillan är ute på galej och Magnus och jag sitter i varsin soffa och i princip bara väntar på att åka och hämta henne.

.

.

Allt för trist sa jag alldeles nyss och bestämde att nu åker jag och köper lite charkisar och du går ned i vinkällaren och hämtar upp ett gott vin. Lillan är inte långt bort så vi kan ta en promenad och hämta henne när det är dags för det.

.

.

Det är nog bäst att jag får något annat att göra också,  för annars blir det bara att surfa runt bland webshoppar och bloggar (som jag annars så sällan hinner med). Har redan klickat hem de HÄR (adlink) perfekta skorna från hajpade Flattered i eftermiddags, så shoppingkontot är ändå slut för tillfället!

.

.

.

.

Ha en riktigt lovely kväll!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: