Läge för linnelakan

.

.

Klockan är 22.00 och ögonlocken är svåra att hålla uppe. Vilken minut som helst ska jag krypa ned här mellan mina svala sköna linnelakan från Dirty Linen. Köpte dem hos Tullhuset tidigare i år, och jag tycker verkligen att de är så sköna. Svårt att välja bort dem nu när man har dem, så det blir att tvätta och torka dem under en dag så att de är redo att bäddas i sängen igen till kvällen. Har ju bara ett sett.

.

.

Nu såg jag att Ellos har ett supererbjudande med kampanjpriser på nästan alla sängkläder. 20% rabatt på bland annat de HÄR franska linnelakanen. Finns i en massa olika färger!

.

.

.

.

Om du inte har provat linnelakan, men är nyfiken på det, är det verkligen läge att testa nu. Har du testat och inte blivit fast finns en massa andra fina sängkläder i alla möjliga olika kvaliteter HÄR, också de med 20% rabatt. Läge att fynda och fräscha upp sängkammaren alltså.

.

.

Nej, nu var det det där med ögonlocken som faller samman. Bästa att hoppa i säng.

.

.

Natti natti

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Trivs ni med sängen framför fönstret så? Enligt feng shui (heter det så!=) är det nog inget bra iaf. Och kan nog hålla med, att ha energier rusande bakom huvudet när man ska sova? Dessutom kan ni inte utnyttja det vackra fönstret som blickfång med vackra växter osv. Bara en tanke!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: