Fynda märkeskläder från By Malene Birger och Dagmar till 70% REA

Otroligt snygg och användbar klänning från Dagmar. Den är enkel med med en liten twist som gör att man vill ha den 🙂 Har kostat 1999 kr men finns HÄR på rea för kalspriset 799 kr! 

.

.

Alltså det gäller att passa på när det är REA, och är det dessutom typ mellan 40-70% REA så är det ju bara helt galet bra. Det biter liksom till lite på priset då 🙂 NA-KD har just nu en sådan märkesrea som pågår HÄR. Jag visar mina favoriter men det finns förstås mycket mer på sidan. Kika in vet ja!

.

.

Märkeskläder är en förhållandevis kostsam historia, och jag kan lätt säga att jag hitintills i år köpt kläder för kanske 3-4 ggr så mycket som jag vanligtvis gör på ett helt år (kanske 2 år). Men jag tänker såhär. För det första är det kläder med superkvalitet som håller länge. De blir inte fula efter första tvätten och de blir inte noppriga. Eftersom de har svidit till i plånkan varje gång jag köpt något blir jag automatiskt väldigt försiktig med dem. Oftast byter jag om till myskläder så snart jag kommer hem. Vill inte laga mat och stå i i de fina kläderna. De ligger aldrig i en hög på golvet eller nedknölade i en tvättkorg. Jag hänger upp dem på galge efter varje tillfälle jag använt dem och tar dem därifrån antingen ut på vädring, till kemtvätten eller till tvättmaskinen. Där använder jag det skonsammaste programmet typ kall handtvätt. Redan här har alltså flera sunda ”bieffekter” uppstått.

.

.

1 Kläderna håller sig fina och behovet att köpa nytt pga slitage är minimalt = Mindre konsumtion, alltså bra för både miljön och plånboken

2 Jag tvättar kläderna mer sällan (det räcker ofta att hänga ut på vädring) och använder det skonsammaste tvättprogrammet = Mindre elförbrukning och användande av både vatten och tvättmedel. Kemtvätten vet jag faktiskt inte hur det är med rent miljömässigt… Någon annan som vet?

3 Om jag tröttnar på dem kan jag sälja dem. Andrahandsmarknaden för märkeskläder är såklart bättre än för budgetvarianterna.

4 Garderoben håller sig städad och fin hela tiden!

.

.

Som jag sagt tidigare är jag väldigt förtjust i silkiga material. Tokgillar den HÄR söta blusen från By Malene Birger som nu finns till nästan halva ordinarie priset. 

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklam för NA-KD ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: