Dags att ta nästa steg med verksamheten

Alltid på språng och ingen dag är den andra lik. Det är så jag vill ha det!
Favvoleokappan köpte jag på Lindex för många år sedan, och nu har de en ny (med större mönster som är så trendigt i år) som jag klickat hem. Den är fluffig och gosig och håller mig varm hela vintern och den är bara sååå rackarns snygg!
Kappan finns HÄR ♥ (adlink) Finns en ruskigt snygg variant HÄR (adlink) också, men den är mycket dyrare… 

.

.

Gokväll

.

.

Just hemkommen från ”lokalen”, eller ”kiorren” som vi kallar den eftersom det är en gammal kiosk, och har jag just klämt ett par pizzaslicer från gårdagen. Var så sjukt hungrig efter en hel dag utan mat. Lillan och jag käkade lunch vid 11.00 innan vi drog till ”kiorren”, och efter det har det inte blivit något mer för min del. Först var vi så himla ivriga att komma igång med målandet i lokalen, innan det var dags att sticka till stallet ett par timmar, och efter stallet åkte vi raka vägen tillbaka till ”kiorren” och glömde helt enkelt bort mat däremellan…

.

.

Nåväl, nu är jag mätt och belåten i alla fall och ska strax hoppa in i duschen. Satt bara här en stund och funderade på vad skojigt mitt liv är just nu. Så mycket roliga uppdrag som flyter på som de ska och så mycket spännande saker jag har att se fram mot denna höst och vinter. Att utveckla min verksamhet är det absolut roligaste jag kan tänka mig i jobbväg, och det är just det jag kommer att hålla på med mycket framöver. Någon klok person har någon gång uttryckt följande recept för framgång:

.

.

Man vet att det är dags att ta nästa steg i karriären när allt flyter på och jobbet börjar kännas bekvämt!

.

.

Japp, jag är där nu och det är dags att komma vidare! Men först ska jag slappa lite med familjen ikväll 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: