5 snygga höstplagg från sommarens REA

Jag är en sucker för svart och jag älskade min offshouldertop i somras så den här klänningen som du hittar  HÄR skulle jag trivas som fisken i vattnet i. Det vet jag. Så snygg!

.

.

Hej hej

.

.

Lördag och solen strålar, härligt! Familjen sover fortfarande och jag surfar runt och kollar in reor. Alltså, det är ju himla roligt med kläder egentligen, och ju mer jag handlar och ju mer jag kikar på mode, desto mer sugen blir jag på att handla ännu mer.

.

.

Jag började tidig vår att faktiskt bygga upp någon form av basgarderob, och nu när jag kommit en bit, känns det så mycket enklare och roligare att fylla på med något fint plagg då och då. Tidigare kändes det som att det inte spelade någon roll om jag köpte ett plagg eller inte, eftersom jag aldrig hade något som passade till, och då föll allt det roliga. Skulle jag köpa hela outfiten med top, byxor och skor, ja då bli det helt enkelt för dyrt så jag struntade i det istället.

.

.

Nu när garderoben så sakteliga börjat fyllas på, har jag plötsligt ett nyfunnet intresse i kläder och mode.

.

.

Kikade som sagt runt bland reorna här på morgonkvisten, och här kommer några av de favoriter jag fann. Passar min stil och min plånbok!

.

.

Snyggt med vit kappa till slitna jeans och sneakers, riktigt fräscht tycker jag och skulle gärna gå omkring så till vardags i höst. Kappan finns  HÄR till halva priset!

.

.

Ett par helt vanliga svarta utsvängda byxor är snyggt till det mesta. Man får snygga ben och känner sig klädd och de är helt enkelt ett enkelt plagg att slänga på sig när man inte riktigt vet vad man ska ha på sig. Dessa finns  HÄR.

.

.

En päls (fusk) ska jag absolut ha till hösten. Älskar päls. Den här som är lite 70-talig passar perfekt till mina utväntad jeans, men även till en söt klänning om det är fest. Du hittar den HÄR och även den är förstås på brakrea!

.

.

Mycket utsvängt för mig i år märker jag! Hahahah! Men jag gillar faktiskt det och älskar även de utsvängda ärmarna som är så poppis nu. Den här blusen ska jag nog banen mig ta och klicka hem. Du hittar den HÄR.

.

.

∼ det här inlägget innehåller adlinks ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: