Farfars strandhus i betong

.

.

Hej hej ny vecka!

.

.

Hoppas denna vecka blir lika fin som förra. Då jag faktiskt lyckades få till ett premiärbad i Mälaren. Lillan och jag åkte ut till svärfar/farfar och hängde vid hanns strandhus en dag. Det var runt 18-19 grader i vattnet, helt badbart alltså och jag badade flera gånger.

.

.

.

.

.

Solen sken och Lillan och jag hade det hur mysigt som helst.

.

.

.

.

.

Strandhuset innehåller gästrum (eller mer en gästlägenhet med kök osv) duschar, relax, bubbelpool och bastu. Helt enkelt ett perfekt ställe att hänga en solig semesterdag! Ibland tar vi med oss lite lunch och lagar mat under dagen, och sedan är det perfekt att kunna duscha och tvätta håret och så innan man åker hem igen. Finns en härlig utedusch där Lillan älskar att duscha. Nu sist körde vi lite spa med hårinpackning, skrubb och sådant.

.

.

.

.

.

Hoppas verkligen att det blir några fina dagar även denna vecka. Då åker vi garanterat ut till farfar igen.

.

.

Tips!

Har ni sett att boost.com har världens megarea HÄR (adlink)?

.

..

Det är klänningar, toppar, byxor, jackor, skor och ja typ allt du kan tänka dig. Själv kommer jag kika lite extra efter basplagg. Har redan köpt tröjan HÄR (adlink), men är klart sugen på även denna HÄR (adlink).

.

.

Du,  kom du hit via Facebook? Om du klickar HÄR hittar du fler inlägg i den här bloggens flöde!

.

.

Kram

Helena

,

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: