Bloggläsare sålde drömmattan till mig

.

.

Tänk vad det kan ha sina fördelar att vara bloggare!

.

.

Helt plötsligt, tjipp tjillevipp, så dyker det upp ett mail från en bloggläsare som vet att jag länge önskat mig den här superfina mattan från Asplunds. Så erbjuder hon sig att sälja sin matta till mig för en bra bit under halva butikspriset. Va?! Hur bussigt är inte det? Oturligt nog var mattan för liten att ha vid matsalsbordet och för stor för att ha i någon av hallarna, men jag kunde bara inte låta bli att köpa den ändå. Tror nämligen att den blir perfekt på kontoret!

.

.

Mattan kom i fredags och den är bara så himla fin. Helt prickfri och ser ut att vara helt ny. Jag är så glad, och vill bara kasta mig på kontoret och fixa där, men jag har värsta gräv och röjprojektet som pågår i trädgården så jag måste bara ut och plocka undan lite innan jag går in för kvällen. Nu ska kontoret i alla fall bli fint en gång för alla. Jag har möblerat om där flera gånger men har verkligen inte fått till det. Nu får mattan sätta stilen och då kan jag förstås inte annat än fundera på att köpa en sån HÄR (adlink) dit in. Kan inte finnas något annat som passar bättre. Dessutom såg jag att det är rea på den just nu!

.

.

.

.

Du,  kom du hit via Facebook? Om du klickar HÄR hittar du fler inlägg i den här bloggens flöde!

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Oh, det skåpet kommer bli så fint till mattan! Spännande att se hur det blir. Visa gärna vad du gör i din trädgård. Älskar trädgårdsprojekt!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: