Ljusa sommarkvällar och mörka skor

.

.

Ljusa sommarnätter, hur härligt är inte det? Ikväll har vi suttit ute och ätit middag med vänner. Lite småkyligt, men med den här jackan på, blev det helt ok. Den där riktiga sommarvärmen vill inte riktigt infinna sig. Minns ni sommaren 1994? Hur varmt? Alltså som jag älskade vädret den sommaren!

.

.

.

.

Ser ni mina små smällspiréor? Ser inte mycket ut för världen. Hoppas de tar sig till nästa år, ska förstås plantera något i hålet mellan dem, men har inte kommit på vad ännu bara…

.

.

.

.

Så härligt att bara vara hemma och inte ha något alls planerat i några veckor. M jobbar så Lillan och jag pyser runt och gör lite vad som faller oss in. Men till helgen blir vi helt barnlediga för Lillan ska vara hos mormor fredag till söndag. Först tänkte vi dra till Stockholm et t par dagar men sedan ombestämde vi oss och nu blir vi hemma istället. Rätt mysigt att typ turista i sin egen stad faktiskt. Det gör man ju aldrig! Vi börjar med ”räk-kryssnig” på Mälaren tillsammans med kompisar på fredagen, sedan har vi inget planerat. Får helt enkelt se vad det blir.

.

.

Ni har säkert märkt att jag på senare tid börjat intressera mig för kläder och bygger nu sakta upp en vettig och hållbar garderob. Inför helgen blir man ju såklart himla sugen på en ny outfit och gärna då med ett par nya skor.

.

.

Jag har span på de här skorna men kan inte bestämma mig för vilka jag ska välja… .

.

.

Den vanliga lite smalare klacken som känns tidlös men kanske inte jättespännande borde kunna hänga med i ganska många år… Finns HÄR (adlink)

.

.

Liiite mer vardaglig med lägre klack, och visst ser den skön ut? Funkar till både kjol och jeans men är som sagt inte jättefestlig. Finns HÄR (adlink)

.

.

Den här snyggingen hittade jag HÄR (adlink) och kan det måntro vara så att den är den snyggaste jag hittat ? Läcker klack som kanske känns helt omodern nästa sommar, men jösses så trendig jag skulle vara i alla fall denna sommar!

.

.

Klurar vidare ett par varv tror jag innan jag slår till.

.

.

Pssst, bloggens hela flöde hittar du HÄR.

.

.

Kram

Helen

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Tack för tips, jättefin jacka!
Vilken strl har du? Eller jag kanske ska fråga om den är normal i storleken istället? Vet ju inte hur du ser ut hahaaa 😂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: