En härlig men kylslagen utflykt

.

.

Godkväll!

.

.

Vi är i Lofsdalen nu och här blir det typ aldrig riktigt mörkt den här årstiden. Det har lett till att vi i princip vänt på dygnet. Uppe till sent på natten och sova länge på morgonen. Eller, jag har lite svårt att sova på morgonen, så jag går upp lite tidigare än de andra, och så sitter jag och jobbar lite innan de vaknar.

.

.

Eftersom vi sover så länge blir hela dagen förskjuten och knappt något händer förrän fram på em. Idag tex hade vi bestämt att vi skulle göra en liten roadtrip till Hoedstupet och vi var inte färdiga för avfärd förrän framåt 16.00 tiden.

.

.

.

.

Hoedstupet var en vacker plats. Om än lite skrämmande… Lillan var superuppspelt och vi vuxna var spända som fiolsträngar mest hela tiden. Det var ju verkligen ”stup” där. Lodräta bergväggar rakt ned i det kolsvarta vattnet. Burr!!!

.

.

.

.

Himlans unge som inte förstod hur lätt det var hänt att trilla över kanten! Inga skyddsstaket här inte!

.

.

Vi hade tur med vädret och solen sken, men hugaligen vad kallt det var. Inte mer än 6 grader visade termometern när vi återvände hemåt på kvällskvisten. Sommarens bästa köp för min del måste vara den här supersköna jackan som är riktigt varm och go. Tips! Den finns på REA HÄR just nu (adlink). I gummistövlarna hade jag raggsockor, men det hjälpte inte, jag var ändå som en isbit om händer och fötter efter ett par timmar.

.

.

.

.

.

Vi stannade vid en grillplats efter vägen hem och grillade korv och marshmallows. Gissa om det var någon som tyckte att det var toppen?

.

.

.

.

.

Oerhört rogivande med det stilla porlande vattnet som flöt fram framför oss i vindskyddet där vi satt.

.

.

.

.

.

.

Vi behövde inte försöka! Det var ett nöjt och glatt gäng som efter den lilla utflykten körde mil efter mil på timmervägar mitt ute i ingenstans  i hopp om att hitta hem… Hörde jag Google map? Hahaha, nej nej vänner, det här var  p å   r i k t i g t  mitt ute i ingenstans så någon uppkoppling var det inte tal om. Men som sagt vi var alla glada och nöjda ändå, och hem kom vi efter ett par timmars irrande, fniss!

.

.

Kram

Helena

.

.

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: