Luftade nya klänningen i grönskan ute på landet

.

.

Häromdagen var jag och hälsade på min väninna som bor på en underbar gård en bit ut på landet. Passade då på att lufta min nya klänning från Stockholms Klänningsfabrik and I tell you girls – Svårt att hitta något skönare plagg en varm sommardag!

.

.

Superslinkig och luftig och man känner sig både fin och extremt bekväm i den. Den skrynklar inte och skulle man råka på att svettas lite under armarna så syns det inte alls. Jag skulle bra gärna vilja ha några fler av samma märke. De finns i ett flertal liknade modeller och i massor av olika färger och mönster, alla i samma härliga slinkiga tyg. HÄR (adlink) såg jag en med lång ärm. Perfekt med det till hösten.

.

 

 

.

.

Kom du hit via Facebook? Då kan du klicka HÄR för att komma till den här bloggens flöde där det finns fler inlägg du kanske inte läst.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: