Uppdaterar stylingförrådet inför hösten

Några nya överkast i olika färger står nästan först på inköpslistan. Det här (som finns i olika färger) kostar 250 kr kommer jag att beställa några stycken av. Du hittar det HÄR.

.

.

∼ det här inlägget innehåller annonslänkar ∼

.

.

När sommaren gått och en ty termin tar sin början känns behovet av nystart alltid så starkt. Man vill ha nya kläder, nya fina höstskor, byta kuddar i soffan, kanske en ny almanacka om man har en sådan som följer terminerna, osv osv.

.

.

Det finns massor av både reor och härliga nyheter runt om på webbshopparna, så jag tänkte för en gångs skull vara lite i framkant och uppdatera homestylingförrådet inför hösten redan nu. Källaren börjar svämma över av saker så jag tittar faktiskt på olika alternativ till förvaring. Den perfekta lokalen lyser ännu med sin frånvaro men den dyker säkert upp förr eller senare. Funderar dessutom starkt på att ha en ”trädgårdsloppis” för att göra mig av med en massa uttjatad rekvisita. Jag har massor av kuddar, handdukar, vaser, överkast, tygblommor, etc som kanske skulle kunna glädja någon annan, medan jag behöver nya fräscha grejer helt enkel.

.

.

.

.

Jag behöver gardiner ett par uppsättningar gardiner, bara enkla vita, som är lätta att hänga upp. Snören upptill är bra eftersom man kan hänga dem på nästan vilka stänger som helst. De här starka kandidaterna finner du HÄR.

.

.

.

.

Korgar är alltid bra att styla med. Man kan ha dem som krukor till större växer, man kan lägga handdukar i dem, eller så ställer man dem bara i ett hörn i ett badrum så blir det genast mer ombonat, tillsammans med lite annat fix förstås. Den här fina hittar du HÄR.

.

.

.

.

Trots att jag har massor av badlakan i olika färger och former behövs det nya. Hamam-handukar är bra att ha, de är snygga, neutrala och väger inte så mycket. HÄR hittar du den här snygga vita och grå varianten.

.

.

.

.

Den här söta ljustaken som kombineras med en liten vas är perfekt att ha på ett nattduksbord. Superpris och du hittar den HÄR.

.

.

Snygg!!! Krukor kan man aldrig ha för många av eller hur?! Den här som säljs HÄR till ett skamligt bra pris är himla användbar och perfekt till styling.

.

.

.

.

I höst vill jag bara inreda med sammetskuddar. Lite dova ”smutsiga” färger och mjuk sammet, det är mumma det! Den här fina blå hittar du HÄR till pangpris, så jag kommer att köpa flera i olika färger.

.

.

.

.

Påslakanset i murrig grå färg. Det har vi i Lofsdalen och jag gillar det skarpt (sover extremt bra där, hahaha). Färgen gör sig bra på bild så jag behöver en uppsättning till styling. Denna som finns HÄR är billig och ett bra allternativ.

.

.

Ser faktiskt fram mot hösten och de utmaningar som väntar då. Jag fortsätter att utveckla min verksamhet och en del nya om råden kommer att utforskas. Men… först ska jag faktiskt jobba så lite som bara möjligt den här sommaren och njuta av varje minut med Lillan och familjen!

.

.

Kom du hit via Facebook?
Om du klickar HÄR kommer du till bloggens flöde där det finns fler inlägg du kanske är intresserad av att läsa.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: