Alldeles ensam och ett besök på Rosendahls trädgård

.

.

Så blev det onsdag och jag blev helt själv här hemma.

.

.

Från att ha haft familjen på armlängds avstånd i över 3 veckor blev jag plötsligt alldeles solokvist. Lillan blev kvar hos sin syster i Stockholm igår, och ska idag åka på utflykt därifrån med sina systrars mamma, hennes nya kille och hanns barn (som typ är tonåringar). Så gulligt av dem att ta henne med sig! Fick meddelande igår kväll om att de satt på Hallwylska palatsets uteservering och åt middag och Lillan mös väl i stora drag kan jag tro.

.

.

Själv passar jag på att jobba undan av bara sjutton. Perfekt dag att ta tag i gamla ”surdegar” som ligger och skaver. Så galet skönt efteråt när man vet att man är helt i fas och allt som ska skickas iväg är ivägskickat. Tex har jag 812 bilder som ska gås igenom från ett bröllop jag fotat, Phu! 🙂

..

.

Igår var jag till Stockholm och POP HOUSE för att provmåla ytterligare en gång och Yes! nu har vi satt färgen på väggarna i rummen! Det blir en härlig blågrön ganska ljus färg som kommer att bli så snygg därinne.

.

.

När målandet var klart tog jag en promenad till Waldemarsudde där jag hade fått lov att parkera bilen (japp, det var minst sagt kaos runt Grönan…). När jag ändå var där ute och rattade tog jag en sväng förbi Rosendahls trädgård, och wow vad man blir inspirerad där! Snacka om att man bara vill sadla om och öppna upp ett trädgårdscafé med tillhörande butik och handelsträdgård.

.

.

.

.

Med mig hem fick jag en helt bedårande vildpelargon. Så söt och delikat med sina små oansenliga blommor! Pelargonen planterade jag i min jättefina kruka från Nittsjö Keramik (en liknade variant från Nittsjö finns HÄR, adlink). Den har stått bortglömd i källaren i säkert ett år, men passade perfekt till den här lilla raringen, så nu fick den komma upp.

.

.

Nej nu är det bäst att jag tar och tar tag i det som är kvar att göra så att jag blir ledig och får komma ut i trädgården. Längtar efter att få sticka fingrarna i jorden.

.

.

Psst, kom du hit via Facebook eller Google? Klicka HÄR så kommer du till bloggens flöde där du hittar fler inlägg från mig.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: