Inredningsrea som uppdateras kontinuerligt

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

.

.

Hej hej alla ni som precis som jag är inredningstokiga 🙂 Har ni sett att Posh Living har den REAn?

.

Webb-REAn, som uppdateras kontinuerligt, hittar du HÄR! Hur bra (och spännande) när nya saker läggs upp hela tiden?! Bara att hålla utkik på den sidan och hoppas att det man själv är sugen på dyker upp så småningom.

.

Själv håller jag utkik efter den HÄR söta blomsprutan som skulle vara så fin och bra att ha i fönstret. Jag har i många år velat ha just en sådan, men aldrig kommit till skott och köpt någon. Varför kan man undra, de är liksom inte dyra eller så, men väldigt fina som dekoration. Sen håller jag ett öga på de HÄR favoritkrukorna. Jag har en redan och den gillar jag så mycket att jag skulle vilja ha ett par till, i fler storlekar. De är verkligen superfina! Slutligen hoppas jag att den HÄR maffiga spegeln kommer upp på REA-sidan, för jag skulle gärna hänga en sån på väggen i sovrummet. Är dock inte säker på att M är lika sugen. Tror ni att jag kan övertala honom?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: