Bästa sofftipset – så prisvärda och snygga

.

.

Jag träffar ganska många människor i mitt yrke. Det har jag alltid gjort, även som sjuksköterska. Jag älskar det. Det är kanske till och med är det som är det bästa med båda dessa jobb? För jag älskar verkligen att träffa nya människor, lyssna till deras historia, lära mig nya saker, få nya insikter osv.

.

.

Kvinnan på bilden har jag träffat tre gånger. Först sågs vi för att planera en fotografering, sedan fotograferade jag hennes fantastiska hem inför försäljning och sedan var jag tillbaka för att fotografera just henne till en broschyr hon skulle vara med i. Nu ska vi träffas igen, ”för en annan grej” och det ser jag fram mot. Hon är en person jag direkt kände att jag tyckte om. Ni vet den där känslan när man precis träffat någon, men det ändå känns som att man har massor att prata om och man bara vill slänga sig ned i en soffa med ett glas vin och prata till solen går upp. Ni fattar? En varm person med hjärtat på rätt ställe.

.

.

.

.

Apropå soffor. Åh vad jag älskar hennes soffor (adlink). Supersköna. Min bästa kompis har en likadan, så jag har verkligen provsuttit de där sofforna och de är tip top komfortabla. Vi har sneglat lite på dem till Lofsdalen… Nu har vi ju redan en soffa där, som passar väldigt bra, men fy vad oskön den är. Varje gång vi kommer dit säger vi att vi måste köpa en ny soffa, och varje gång när vi kommer hem har vi glömt hur oskön den var…

.

.

.

.

Älskar att hon har två i olika färger (och fullkomligt älskar den gröna…). Det blir ju bara så snyggt. Hade inte varit lika magiskt med den gröna soffan mot den gröna spisen och samma sak så hade det inte varit lika smashing med den beigevita mot den grå väggen på bild 1 och 2. Inte sant? Fingertoppskänsla!

.

.

.

.

De riktigt stora 4 sistsiga sofforna på bilden kostar inte mer än runt 15 000 kronor och det känns ju väldigt prisvärt med tanke på vad soffor brukar kosta. De mindre storlekarna ligger runt 8 000. De finns i en uppsjö av kombinationer och olika tyger. Me like!

.

.

Sofforna som heter Petito hittar du här (adlink)

.

.

Ha en riktigt fin blåsig fredag mina vänner!

.

.

Pssst, HÄR hittar du fler kalasfina tips!

.

.

Kram

Helena

.

.

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: