Illetas några droppar regn och en haj

.

.

Jag har varit på Mallorca 4 ggr och i Palma 3. Alla 3 ggr har vi varit till stranden i Illetas.

.

.

Första gången, i september månad, var det magiskt. Inte så mycket folk och vattnat var kristallklart, varmt och vackert turkost. Andra gången var det i maj. Då åkte jag dit med högt ställda förväntningar. Det var förvisso inte så mycket folk där då heller. Vattnet var om möjligt ännu mer turkost, men det var iskallt och himlen blev snabbt grå och det började regna… inte så kul. I förrgår var vi dit för 3e gången. Det var hett, riktigt hett, stranden var helt fullproppad med människor. Ni vet lite sådär panikigt mycket. Vattnet var lika kristallklart och turkost som tidigare och varmt var det också, men… alla dessa människor, och beige flugor… Usch, det var någon sorts små flugor som jag höll på att bli tokig på… Och på toppen av alltihopa började det faktiskt regna (typ 5 droppar) när vi var där, hahaha!

.

Dessutom hade stranden två dagar innan, fått besök av en 2,5 m stor haj mitt bland alla människor! Panik uppstod och inom loppet av 10 min var det på nyheterna i Sverige.

.

.

.

.

Nu låter det kanske lite neggigt, och så illa var det väl inte egentligen, men min poäng är att det förmodligen finns betydligt bättre stränder i krokarna kring Palma, och att det säkert är värt att göra lite mer research på området innan man packar strandväskan nästa gång.

.

.

.

.

En underbar strand med lite färre människor borde inte vara svår att hitta på denna vackra ö, men den där hajen kan man nog aldrig gardera sig emot 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: