Sant Francesc Hotel Singular, nya kläder and dinner with a view

Lite nya kläder fick jag med mig på resan! Jag handlade min blus på Guts i Västerås, men du hittar samma blus här (älskar den) kjol här, nagellack här (snyggt när man är brun) och liknande sandaler här (adlinks).

.(

.

Hola chicas!

.

.

Det är galet varmt här just nu och så fort man sticker näsan utanför hotellets svala miljö slår hettan till. Trots att det faktiskt var mulet emellanåt igår eftermiddag vad det varmt som i en bakugn. Jag klagar absolut inte för jag älskar verkligen värme, och som jag skojsamt brukar säga – Det är ju det här vi betalat för! Hahahah!

.

.

.

.

I år har vi varit noga med att göra research gällande restauranger vi besökt och mest bara gått till sådant som rekommenderats i bloggar och annat. Det har visat sig vara ett alldeles lysande koncept. Vi har inte blivit besvikna en enda gång.

.

.

Igår åt vi middag på Sant Francesc Hotel Singulars takterass (hittade det tipset här). Wow, riktigt mysigt var det att sitta där uppe och titta ut över taken och kyrktornen i gamla stan. Lågmäld och finstämd jazz strömmade ur högtalarna i den annars så otroligt tysta stadsdelen medan vi njöt i fulla drag.

.

.

.

.

Den här gången beställde vi in sushi och det var ta mej tusan den godaste sushi jag ätit någonsin! Det var verkligen så fräscht och läckert och vi (läs Lillan) åt så mycket att vi fick lov att ta in en runda till, bara för att det var så gott, hahaha!

.

.

.

.

Vi var så upptagna med att äta och mysa så jag glömde helt bort att fota den snygga inredningen och den härliga utsikten innan solen gått ned och mörkret gjorde bilderna suddiga. Men men, det funkar väl det också!

.

.

.

.

.

Lillan blev stormförtjust i poolen som hon räknade ut att vi borde ha råd med hemma – Den är ju så liten och grund så den kan väl ändå inte vara så dyr att bygga tycker jag? Jag tar och mäter den… Och så satte hon igång och stega…

.

.

Vad ska det bli av den damen? 🙂

.

.

.

.

Framgår inte direkt av bilderna, men det var verkligen vackert att titta ut över havet där de stora kryssningsfartygen låg och lös i mörkret. Syns lite kanske om man kollar noga!

.

.

.

.

.

Hela hotellet var fantastiskt vackert inrett och för två inredningsnördar (som M och jag är) var det nästan en religös upplevelse att gå runt där. Taken, golven, trapporna och valven. Så vackert!

.

.

.

.

.

.

Ännu en gång, ska du till Palma får du inte missa en afton på det här hotellet. Eller ännu hellre – Checka in för guds skull om du har möjlighet!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: