Grym middag i lyxiga Puerto Portals

.

.

Planera och fynda kläder inför sommaren 2018 redan nu!

.

Liknade jättefin klänning (lite mer damig, utan ärm, figursydd och lite längre) från Twist & Tango finns hos Ellos på hela 40% rea HÄR (adlink)

.

Svarta klackar är världens bästa ”party-trick” allt blir snyggt och festligt om man adderar ett par svarta klackar till outfiten. Inför sommaren 2018 drömmer jag om Fahrmans drömmiga och riktigt prisvärda klackar som finns HÄR (adlink)

.

Coola solglasögon skulle jag gärna ha fler av och ett par riktigt snygg klassiker likt dessa får gärna flytta hem till mig till sommaren! Finns HÄR (adlink)

 (adl).

.

Tjingeling!

.

.

Mallorca levererar kan jag berätta. Verkligen love it here! Igår kväll var vi iväg till lyxiga Puerto Portals, som ligger i utkanten av Palma, och åt middag. Det blev lite spontant så vi hade inte bokat bord på Flanigans som var vårt förstahandsalternativ, och där var det fullt, alltså fick vi tänka om.

.

.

.

.

Vi hittade istället en italienare, Ritzi, där vi fick bord och åt en fantastisk middag. Tog carpaccio till förrätt, och den var perfekt, precis så som den ska vara med mycket god parmesan och krispig ruccola. Till varmrätt valde jag en hemgjord pasta med svamp och tryffel, and I tell you, den var himmelsk! Lillan åt också carpaccio och till varmrätt tog hon en pasta med scampi (som visade sig vara riktigt stark). När jag frågade om den var god svarade hon – Jodå, man blir lite svettig av den, men den är grymt god!
Så söt så klockorna stannar!

.

.

.

.

Blev inga fler bilder från Puerto Portals tyvärr, men om ni är i trakterna av Palma får ni inte missa den här supermysiga lyxiga hamnen där yachterna ligger på rad och designväskorna paraderar längs hamnpromenaden. Och Rizis tryffelpasta kan jag verkligen rekommendera!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: