Hett restaurangtips i Palma

.

.

Då har vi lämnat en ljuvlig och slapp badvecka i Puerto de Sóller bakom oss och flyttat in på hotell i Palma. Ja vi kommer så klart att bada och sola här med, men det blir helt klart lite annorlunda tempo här i stan.

.

.

Vi klev ur taxin här vid hotellet vid 13-tiden i eftermiddags och åt en god lunch innan vi packade upp lite snabbt och gick ned till poolen. Skönt att simma och lapa lite sol i värmen (trots att det är typ det enda vi gjort den senaste veckan, hehe). Efter dusch och tillfixning lite senare begav vi oss till restaurangen vi tittat ut för kvällen.

.

.

.

.

Det visade sig vara en riktig fullträff. Så galet mycket god mat och himla trevlig miljö. Personalen var supertrevlig och vi blev kvar där ganska länge.

.

.

..

.

.

Vi valde att ta in en massa olika smårätter, pintxos.

.

Det var crispy räkor med avokadocreme och ananaschutney,  hummer på seeaweed bread och crunchy oxsvansrulle. Det var anktacos och det var miniburgare på Angus och laxtartaren var magisk. Anklevermoussen serverades som créme brulée men med vinindränkta stekta russinbröd och hallongelé. Den sistnämnda rätten var lätt den mest innovativa smakkompott jag någonsin inmundigat…

.

.

.

.

.

.

.

.

Och så var det den där anklevermoussen då…

.

.

.

.

Allt var så gott och vinet till var superbt, och vi blev som jag skrev tidigare kvar där länge. Så länge att jag till och med fick för mig att beställa in en mojito! Jag som typ aldrig dricker sprit. Sjukt gott var det i alla fall.

.

.

Buscando el Norte är verkligen värt ett besök om du har vägarna förbi Palma någon gång. Det är rätt ”buissy” så du behöver oftast boka bord för att ha en chans. Ligger lite norr om katedralen med adressen Calle San Miguel 77.

.

.

Kram

Helena

.

.

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: